![]() |
Quote:
|
Esetleg ha nem offolnánk szét a témát...
|
Quote:
súgót olvasgatva ezt találtam: "A mágikus és alvilági események fülek alatt megtalálhatod a mások ellen irányuló akcióidat az elmúlt 3 napból. Ide tartozik a térkapufelderítés és a távolbalátás is." "VIP tagjaink a készített kristálygömbök eredményeit elmenthetik, ami által a szokásos 3 napon túl is megmaradnak, valamint összetett keresési feltételekkel keresni is lehet közöttük." |
Szerintem a súgóban is helye lenne a 90napos szabálynak.
Továbbá az is bekerülhetne végre, hogy az 1körös védelem nem véd meg a csatában, ami szerintem nem evidens dolog... Pontok menü: Quote:
És ha már szőr szálat hasogatok: Quote:
Quote:
|
A súgóban az van írva a hulláról, hogy "állandó betegségforrás, rá azonban hatástalan a betegség"
Ebből számomra az következne, hogy hullaként nem betegszem meg. De kiderült, hogy hullaként ugyanúgy számolódik a betegség, csak nép nem megy el, ez szintlépés után kellemes meglepetéseket tud okozni :) 600 hekin hullaként ütöttem egy másik hullát, 300 kör múlva fellépve nem választottam be a hullát fajnak, és hullani kezdtek az embereim erősen. Tehát a hulla vagy ne betegedjen meg (szintlépéskor hulláról váltva le lehessen vedleni a betegséget), vagy kerüljön bele a súgóba, hogy ő is beteg lesz! |
Szerintem jól van megfogalmazva: hatástalan azt jelenti, hogy nincs hatása, tehát nem pusztul a nép :) De tényleg én se gondoltam volna, hogy így működik :)
|
hát télleg jól meg van fogalmazva, de oda lehetne írni hogy ő attól még beteg, és hogy erre figyeljen szintlépésnél
|
Öööö, betegség súgó:
Quote:
Csak mivel eddig lépéskor ugrott a betegség, nem volt észrevehető. |
Quote:
|
Quote:
Elvi kérdés |
All times are GMT +1. The time now is 19:13. |