![]() |
Quote:
A büdösség ami a leginkább zavar, bevallom. Ha gyakran visít és idegesít legfeljebb beengedem véletlen a macskát, de a büdösség folyton fennáll... Bár a zeolitos cucc jó ötletnek tűnik, régebben nyulaknál próbáltam, és bevált. |
És a normális tengeridisznócska éjjeli életmódot folytat :]
|
Quote:
|
Quote:
Ezért mondtam hogy először a fajtát kellene konkretizálni :]] |
Quote:
Őrült nagy állatbarát vagy ahogy elnézem. :P |
Quote:
Mittomén, de majd megkérdem. Melik fajta az amelyik kevésbé büdös? |
Quote:
Menj be egy állatkereskedésbe vagy ismerőshöz akinek van tengericocija, ha amit érzel elviselhetetlen, ne vegyél. Szerintem nem büdös, ha tisztán van tartva. Nem azért tengerimalac, mert a tengerentúlról jött? :D Kinek van igaza...? |
Quote:
Megjegyzem ketrecben tartani bármilyen élőlényt azért, mert szeretjük, az én szememben álszentség :o |
[quote=Topsy;167385]Nem azért tengerimalac, mert a tengerentúlról jött? :D
QUOTE] Nem. :] A legkevésbé az un. Shorthair vagy American Crested tipusok büdösek. Általánosságban is elmondható hogy a rövidszőrű és bóbitás változatok kevésbé büdösek. |
Nat: hát bizony a tengeri malac tud úszni és semmi baja sincs ezzel, sosem tiltakozott a fürdés ellen, persze hogy eszik kukoricát mivel dél-amerikai állat. /Rokona a vizidisznó is tud úszni/
Nem a kukoricáról kapta a nevét :) Olvasd csak el a Schmidt Egon könyvet. Éjjel pedig aludt nappal mikor otthon voltunk mindig aktív volt, nem úgy mint az aranyhörim. Zeolitra meg nem raknám szerencsétlent, aludjon az olyan cemetlapon... |
All times are GMT +1. The time now is 20:51. |