![]() |
Quote:
De mi fizetni akarunk, nem nyerni vipeket:) Na persze fizetni se túl sokat:D Most nem azért, de így is kevés a játékos, mert elég körülményes a vipelést megoldani sokaknak, anélkül meg kevesen vállalják be. Ha járna a kedvezmény, akkor ugye ha egynél több orival játszok, akkor anyagi szempontból mindegy, hogy 2 vagy 4 orim van-e, azaz "jobabn járok" 4 orival. Azaz több az ország a játékban (mer ugye játékos csak én leszek továbbra is mögöttük), ezáltal könnyebb lesz a haladás, és jobb eséllye maradnak meg a kíváncsiskodók is, mert nem feltétlen lesznek szétütve amint kijönnek védelem alól. |
Nekem is megkönnyítené a dolgom a láncban való VIP öröklés a külföldi verziókban .. így az egyes szintlépések után azonnal tudnék regisztrálni új országokat,s akkor a VIPelést is úgy időzíteném,hogy klappoljon.
Van arra esély,hogy ez bekerüljön? |
Azon gondolkodom hogy teljesen kizárt hogy ezt az ötletet valahogy ugy ki lehessen dolgozni hogy a káposzta is jól lakjon meg a kecske is megmaradjon? :ĐĐ
Hátha van egy hasznosítható alternatív javaslata valakinek... :]] |
Quote:
|
Én támogatnám az ötletet,bizonyos vippkör levonással megtoldva.Esetleg X menyiségü vippkör esetén.Meg talán még azt hogy a célorinak is legyen vippje,vagy hogy volt rajta minimum 3x vipp.Talán Atinak igy megfizetödik a plusz melo.Remélem nem irtam tul nagy sületlenségeket.
|
Quote:
|
Először rászóltam, hogy jó lenne, de így elolvasva, inkább mégsem! Nem kell ez így nekem se! :D
|
Quote:
Ha meg nem erre gondoltál akkor elnéztem ,de csak ezt látom elfogadható magyarázatnak.Meg persze a plusz munkát. |
Quote:
Ha elküldtél egy országodra 10 sms-t, akkor utána ne akarj abból 5-öt máshova tenni. Ha 5 máshova kell, akkor eleve oda küldd. |
Quote:
Tudom, akkor küldjek csak a 3.-ra, de azért az ember olyan, h szereti kapni a pluszt:D:D Na ez elég kusza lett....:) De megértem az indokaidat! |
All times are GMT +1. The time now is 00:09. |