Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   alsóbb szinteken szövetség vezérének cseréje (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2858)

Grabi 03-22-2008 20:29

lassan már mindenki kiismeri a játékomat :)

Hóhér 03-23-2008 05:43

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 166373)
nekem párszor már felmerült az, hogy vezérként újrázásomkor/fellépésemkor bontódott a szövi. ilyenkor meg kell várni míg mindenki géphez kerül h ők összeszövizzenek.
ezt a várakozási időt szeretném kivenni úgy, mint A-ban szavazással lehetne vezért választani. a gömbben pedig az aktuális állapotot mutatná.

hátrány nem gondolom h lenne, ezért vezetném be.

egy vezér ne újrázgasson...

:D:D:D

ON
miért nem teszteli le valaki anarchban?

jelenleg csak A ban vagyok,ott kipróbálhatom, de azt mondjátok más a vezér státusz meg máshogy működik...

:cool:

ddjjm 03-23-2008 16:00

azt nem lehet megoldani hogy a vezér kap egy szép új csillogó lenyíló listát a szövik neveivel, meg egy gombot az "Átadom a Vezér státuszt" szöveggel? erre annál az orinál megjelenne valahol (országod, szövetségek) hogy elfogadom/elutasítom, ha elfogadja ő az új vezér, a régi meg tag lesz. nincs szavazás, tehát a technikai része megvan, de mégse kell 24 órát várni hogy más lehessen a vezír.

Ati 03-23-2008 16:01

Quote:

Originally Posted by ddjjm (Post 166606)
azt nem lehet megoldani hogy a vezér kap egy szép új csillogó lenyíló listát a szövik neveivel, meg egy gombot az "Átadom a Vezér státuszt" szöveggel? erre annál az orinál megjelenne valahol (országod, szövetségek) hogy elfogadom/elutasítom, ha elfogadja ő az új vezér, a régi meg tag lesz. nincs szavazás, tehát a technikai része megvan, de mégse kell 24 órát várni hogy más lehessen a vezír.

A mostani felállásban sem kell 24 órát várni. Fellép a vezér, és már lehet is alakítani a szövetséget.

Zoli 03-23-2008 19:14

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 166406)
Nem vagyok benne 100%ig biztos,d emikor a mi vezérünk is resetelt egyszer akkor bomlott aszövi emléeim szerint d eha legközelebb lesz ilyne akkor irunk.

Nem az lehet ennek a dolognak a mögöttes indoka, hogy szintlépéskor nem voltatok szöviben? Elméletileg azt az orit kapja mindenki, amivel fellépett, és ha MF- ként lépett fel, visszamegy MF-be...nagy hülyeséget írtam?

Ati 03-23-2008 19:22

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 166633)
Nem az lehet ennek a dolognak a mögöttes indoka, hogy szintlépéskor nem voltatok szöviben? Elméletileg azt az orit kapja mindenki, amivel fellépett, és ha MF- ként lépett fel, visszamegy MF-be...nagy hülyeséget írtam?

Néhány hónapja ez már nem így működik, hanem a szövetségi státusz és szövetségi kapcsolatok megmaradnak. Fellépve automatikusam MF-fé változol ugyan, de a 72 kört nem kell megvárnod, ha váltani szeretnél.

Zoli 03-23-2008 19:33

Értem...akkor nem szóltam, köszi a felvilágosítást! :)

Grabi 03-24-2008 15:09

(tesztelve: szövetség megmaradt újrázáskor)

Ati 03-24-2008 15:10

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 166775)
(tesztelve: szövetség megmaradt újrázáskor)

Köszi, akkor jól működik. Ennek így is kell.

Grabi 03-25-2008 18:00

félve írom ide mert ez a téma alapvetően nem az újrázásról szólna, de újrázáskor a körülötted lévő országok számának nézete a pontlistában átállítódott nálam automatikusan 10-re. ez viszont szerintem nem jó :)

All times are GMT +1. The time now is 02:38.