![]() |
Quote:
Visszaigazolást minden esetben küldünk, a visszaigazolás küldése azonnali, a játékon belüli feldolgozás az, ami 5 percenként történik. A visszaigaolást néhány másodpercen belül megkapod. |
A vip kérés 03.26. 08.39:44 kor ment el *****-ról, az ország azonnal megkapta a vipet, a telefonra pedig azóta se jött visszaigazolás
|
Quote:
|
A telefonszámodat töröltem, nem szerencsés egy nyilvános fórumra kiírni.
|
Ennek semmi esélye, wifis pda telefonom van és több mint 1g memoria
Azota is volt egyéb számokról adatforgalom,.. |
Quote:
|
Quote:
A számot csak az ellenörizhetőség miatt adtam meg. Soha sehonnan nem volt még adatvesztésem. Folyamatosan bekapcsolva van. A hoditó is sokszor azon megy ha ép nem a pcnél vagyok, igaz a képrernyő felbontás miatt a fremeket külön kell kezeljem, de végül is elfogadható ugy is. |
Quote:
Én ennél többet nem tudok segíteni ezügyben, mint amit itt leírtam. Ha továbbra is úgy érzed, hogy valami probléma történt, vagy kár ért, akkor kérlek, hogy a support@hodito.hu címre írj, oda viszont mellékelve minden adatot, telefonszámot is, hogy a panaszt hivatalosan továbbíthassuk a mobilszolgáltató felé. |
Kár végül is nem ért, mivel a vip azonnal jóvá lett irva.
Egyedül az sms visszaigazolás elmaradása zavart és gondoltam ez esetleg a korábbi feldolgozási hibákkal kapcsolatos, emiatt is jeleztem. |
All times are GMT +1. The time now is 05:55. |