Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Általános beszélgetésre vágyok!Miről vippeljem az orim? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2855)

Ati 03-26-2008 08:13

Quote:

Originally Posted by vereslaszlo (Post 166910)
Az sms feldolgozása, nagyon felgyorsult, gyakorlatilag azonnal jóváirta a vipet.

De most a mobil felé nem jön a visszaigazoló sms, igy ha nem lennék intenet közelben, akkor nem tudnám, hogy sikeres volt-e az sms küldése

Az SMS-ek feldolgozása 5 percenként történik, ezügyben nem történt változás. Ha pont azután küldöd, hogy felodlzásra került az előző adag, akkor kb 5 perc, mire megkapod; ha pont előtte küldöd, akkor megkapod azonnal.

Visszaigazolást minden esetben küldünk, a visszaigazolás küldése azonnali, a játékon belüli feldolgozás az, ami 5 percenként történik. A visszaigaolást néhány másodpercen belül megkapod.

vereslaszlo 03-27-2008 08:40

A vip kérés 03.26. 08.39:44 kor ment el *****-ról, az ország azonnal megkapta a vipet, a telefonra pedig azóta se jött visszaigazolás

Ati 03-27-2008 08:43

Quote:

Originally Posted by vereslaszlo (Post 167006)
A vip kérés 03.26. 08.39:44 kor ment el *****-ról, az ország azonnal megkapta a vipet, a telefonra pedig azóta se jött visszaigazolás

Tipp: megtelt a telefon sms memóriája, esetleg kikapcsolt a telefon, mielőtt a választ megkaptad volna. Válasz minden esetben megy.

Ati 03-27-2008 08:44

A telefonszámodat töröltem, nem szerencsés egy nyilvános fórumra kiírni.

vereslaszlo 03-27-2008 08:56

Ennek semmi esélye, wifis pda telefonom van és több mint 1g memoria
Azota is volt egyéb számokról adatforgalom,..

Ati 03-27-2008 09:00

Quote:

Originally Posted by vereslaszlo (Post 167010)
Ennek semmi esélye, wifis pda telefonom van és több mint 1g memoria
Azota is volt egyéb számokról adatforgalom,..

Több tippem nincs. Tőlünk minden esetben megy ki válasz, ez kötelező eleme az emeltdíjas szolgáltatásnak. A technikai jellegéből adódóan nem is oldható az meg, hogy valamilyen válasz ne menjen vissza, hiszen az azt jelentené, hogy az eredeti kérés (sms) sem ért el hozzánk.

vereslaszlo 03-27-2008 09:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 167008)
A telefonszámodat töröltem, nem szerencsés egy nyilvános fórumra kiírni.

kösz.

A számot csak az ellenörizhetőség miatt adtam meg.

Soha sehonnan nem volt még adatvesztésem.

Folyamatosan bekapcsolva van. A hoditó is sokszor azon megy ha ép nem a pcnél vagyok, igaz a képrernyő felbontás miatt a fremeket külön kell kezeljem, de végül is elfogadható ugy is.

Ati 03-27-2008 09:06

Quote:

Originally Posted by vereslaszlo (Post 167013)
A számot csak az ellenörizhetőség miatt adtam meg.

Mi nem tárolunk telefonszámokat, csak az sms tartalmát. Ezért telefonszám alapján mi nem tudunk semmit visszakeresni.

Én ennél többet nem tudok segíteni ezügyben, mint amit itt leírtam. Ha továbbra is úgy érzed, hogy valami probléma történt, vagy kár ért, akkor kérlek, hogy a support@hodito.hu címre írj, oda viszont mellékelve minden adatot, telefonszámot is, hogy a panaszt hivatalosan továbbíthassuk a mobilszolgáltató felé.

vereslaszlo 03-27-2008 09:30

Kár végül is nem ért, mivel a vip azonnal jóvá lett irva.

Egyedül az sms visszaigazolás elmaradása zavart és gondoltam ez esetleg a korábbi feldolgozási hibákkal kapcsolatos, emiatt is jeleztem.

All times are GMT +1. The time now is 05:55.