Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   vip szolgáltatás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2850)

J.Ati 03-21-2008 02:31

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 166160)
Pedig az összeget levonták!
Nem tudom,hogy van-e olyan lehetőség pre-paid kártyás csomagban,mint a vezetékesnél,hogy számlarészletezés vagy valami hasonló,mert akkor bemegyek a t-mobilhoz és rákérdezek náluk.
Az sms-t elküldtem és levonták az összeget.
Sőt nem csak én,hanem a srác akinek átadtam az anarchista orikat,de azt érzésem szerint sehogy nem fogom előkeríteni.

A mai napon se észleltem a változást.

Nem a 240 Ft miatt siránkozok, mert az nem érdekel!!!

Én áldozata voltam a t-mobilnak,amit letisztázok ma,mert elmegyek és rákérdezek náluk.
Ezen kívül 5 sms-t buktam,de az már nem is érdekel,csupán arra akarok náluk rákérdezni,hogy azt hogy merik megtenni,hogy levonnak bizonyos összeget a kártyáról/kártyámról a semmiért cserébe!

Náluk volt a hiba ezért nekik kell felelni, ha meg nem járok sikerrel, akkor úgy leszek vele, hogy a t-mobile nem az én pályám többet. :(

Valezius 04-03-2008 00:27

Jelentem nálam is fellépett ez a probléma a T-mobillal...
Pénzt levon, sms kézbesítv, majd kiírja, hogy jelenleg a szolgáltatás nem üzemel.

Én a pénz miatt (is) siránkozom, ha legalább eljutna a hódítóhoz...
Attilát kérdezem, hogy járt valami eredménnyel?

J.Ati 04-03-2008 00:33

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 168180)
Jelentem nálam is fellépett ez a probléma a T-mobillal...
Pénzt levon, sms kézbesítv, majd kiírja, hogy jelenleg a szolgáltatás nem üzemel.

Én a pénz miatt (is) siránkozom, ha legalább eljutna a hódítóhoz...
Attilát kérdezem, hogy járt valami eredménnyel?

Azóta se:(

Már jártam a t-mobilnál is,hogy lekérjek egy számlarészletezést, hogy levonták -e az összeget,de mivel 1200 Ft-ba került volna így kihagytam..

A t-mobilos hölgy azt mondta ,hogy ha levonnak egy bizonyos összeget a kártyáról az már vissza nem kerül oda.Szal ők ez ügyben nem tudnak semmit tenni,de annyira nem folytam bele,mert 1 sms amit bizonyíthatnék nem ér annyit.:(

6 sms-t buktam azon a leálláson.
1 sms ment az én telómról.

Még 1 kérdés.
Ez mikor történt veled?

Valezius 04-03-2008 00:34

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 168181)
Azóta se:(

Már jártam a t-mobilnál is,hogy lekérjek egy számlarészletezést, hogy levonták -e az összeget,de mivel 1200 Ft-ba került volna így kihagytam..

A t-mobilos hölgy azt mondta ,hogy ha levonnak egy bizonyos összeget a kártyáról az már vissza nem kerül oda.Szal ők ez ügyben nem tudnak semmit tenni,de annyira nem folytam bele,mert 1 sms amit bizonyíthatnék nem ér annyit.:(

6 sms-t buktam azon a leálláson.
1 sms ment az én telómról.

Érdekes, az smst megkapták, miután helyreáll a dolog tudnák teljsíteni...

Na mindegy.

J.Ati 04-03-2008 00:39

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 168182)
Érdekes, az smst megkapták, miután helyreáll a dolog tudnák teljsíteni...

Na mindegy.

Valóban!

Nekem a hódítós számról jött ugyebár egy hiba üzenet,ezért se értettem,hogy mi a helyzet.
A t-mobilon átment a dolog,mert pénz eltünt,hódos számról hiba üzenet,vip meg sehol.

Na mindegy.

All times are GMT +1. The time now is 07:04.