![]() |
Quote:
|
Jaja nincs potyázás :) Letöltés csak akkor ha közben tőled is húzhatják.
Minél többen töltik annál gyorsabban megy. De rég csaiztam már :) |
Quote:
Ezt mobilinternettel... türelem kell hozzá. |
Quote:
Végülis H-zni meg msn-re elég volt :) A DC is nagyon fogja a netet, Lacival örök konfliktus forrás :p A csacsi legalább állítható de az meg az msn-t nem komálja... |
Quote:
|
Grabi ,obilnetes kérdésedre itt a válasz.
Szóval a csomagom a net 2gigabyt nevet viseli, ez egy aranytárskártyás csomag, pannonos előfizetőként nehezen jutsz huzzá, hacsak nem kéred meg valamelyik tmobilos ismerősöd hogy vegyen neked ilyen társkártyát. Mint irtam a 2Gb-ot nekem már egy ideje sikerül beosztani. A Tmobilenál társkártyás verzióban van 10Gb korlátos csomag is 6000ft-ért. Írták többen, hogy a belső modemek melegszenek, sajnos el kell mondjam hogy aktiv használat esetén az usb-s is melegszik, nálam 8-10óra használat után lefagy a modem ilyenkor le kell húzni a gépröl, hogy vissza hüljön, illetve szokott lenni néha még egy probléma, ami nem feltétlenül a modem hibája, de előfordult oylan hogy lefagyott a netem. Lehet h kifogtam egy hibás modemet vagy a gépemen van valami progi amit törölni kellene, furcsca mert az usb-s cuccok nem szoktak fagyni. Gondolkodtam egy ideig azon, hogy vissza viszem a tmobilehoz, de nem tettem, mert úgy gondolom, hogy ezt az árat még ezzel a kis kellemetlenséggel is megéri nekem ez az internetelérési lehetőség. |
Quote:
a 2 GB-os és 10 GB-os csomagok Arany- vagy Platinakártyával rendelkező ügyfeleink számára érhetők el. De persze, semmit sem írnak arról, hogy mi ez az aranykártya, hogyan lehet beszerezni, stb. Szóval világosítsatok fel. |
Quote:
|
Kicsit átnéztem a lehetőségeket. A 2 gigabyteos csomag nekem jó lenne, de ehhez nagyon drága a modem.
Vannak csomagok, amikhez olcsó vagy ingyenes a modem, de a havidíj túl drága. Szóval vagy a havidíj sok, vagy a modem túl drága. Ráadásul 1-2 éves hűségnyilatkozatosak a csomagok, nekem meg igazán tavasztól őszig lenne jó. :( |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:47. |