Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Kitől kaptam eddig pirosat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2827)

edu 03-10-2008 19:48

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 164707)
ő arra gondolt hogy mind a 2en kaptak pirosat valakitől.

Így igaz. Tök mindegy ki kitől kapta. Ha van pirosa ,jöhet ide barátkozni. Csak itt ne politizáljunk. Dumáljunk másról.

Tsobi 03-10-2008 19:49

Szerintem nem túl etikus privát üzenetet (elismertséghez írt komment) fórumra másolni,ezért nem is teszem :p

Viszont nagyjából felsorolom. Kaptam pirosat Atitól,többízben is,Goldytól azthiszem csak egyet,kaptam Croissant-tól többször,Fransisco-tól,Gyulától egyszer poénból egyszer komolyan,Zsánitól ..

nem is tudom .. így fejből csak Tőlük,de biztos vagyok benne,hogy vannak még sokan mások is :)

Synkel 03-10-2008 19:49

Quote:

Originally Posted by edu (Post 164710)
Így igaz. Tök mindegy ki kitől kapta. Ha van pirosa ,jöhet ide barátkozni. Csak itt ne politizáljunk. Dumáljunk másról.

Akkor én barát vagyok asszem:) A fórumidők kezdetéig visszamenően simán több pirosam van mint nektek együttvéve:D

Redback 03-10-2008 19:49

Quote:

Originally Posted by edu (Post 164710)

Ha azt megteszi vki, akkor bizony kapna vagy két pirosat sztem :D

edu 03-10-2008 19:51

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 164711)
Szerintem nem túl etikus privát üzenetet (elismertséghez írt komment) fórumra másolni,ezért nem is teszem :p

Viszont nagyjából felsorolom. Kaptam pirosat Atitól,többízben is,Goldytól azthiszem csak egyet,kaptam Croissant-tól többször,Fransisco-tól,Gyulától egyszer poénból egyszer komolyan,Zsánitól ..

nem is tudom .. így fejből csak Tőlük,de biztos vagyok benne,hogy vannak még sokan mások is :)

Na, akkor üdvözöllek a csapatban. Ez eddig elég jól hangzik:)

belas 03-10-2008 19:51

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 164703)
Ez olyan mintha összevesznénk hogy mi a finomabb a rántotthús vagy a marhapörkölt.
Én aszondom a pörkölt, de mert szerinted a rántotthús adok neked jól egy pirosat had szokjad, mijazhogy ellenvéleményed van, tudd már hol a helyed :P :)

erre lenne egy kifejezés de nem írom le :)

Goldy:) Ezekre nekem is van véleményem,de inkább én se írnám le...:D

Ati 03-10-2008 19:52

Quote:

Originally Posted by edu (Post 164706)
Nekem nem adtál Ati. A pirosról csak úgy általánosságban beszéltem.

Akkor ma csak túlkombinálok mindent, úgylátszik. :) Bocs. :)

edu 03-10-2008 19:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 164716)
Akkor ma csak túlkombinálok mindent, úgylátszik. :) Bocs. :)

Semmi gond:)

belas 03-10-2008 19:56

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 164711)

Nekem muszály volt bemásolnom,mert ezek koholt vádak.:D

Tsobi 03-10-2008 19:57

Valaki nyithatna egy 'kinek adtam eddig pirosat' topicot,csak hogy ne fájjon :)

All times are GMT +1. The time now is 10:16.