Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Miről ismerhető fel a vérprofi játékos? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2819)

N.a.t. 03-07-2008 15:28

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 163811)
Szerintem aki csal az nem vérprofi, mert akkor róla kiderült, hogy csal, és lebukott. Egy profi sosem bukik le.

Hmmm...szerintem egy vérprofi eleve soha nem csal. De attól ugye hogy valaki nem csal még nem biztos hogy vérprofi (mint ahogy ezt már megbeszéltük az előbb). :]

Valezius 03-07-2008 15:31

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 163826)
Hmmm...szerintem egy vérprofi eleve soha nem csal. De attól ugye hogy valaki nem csal még nem biztos hogy vérprofi (mint ahogy ezt már megbeszéltük az előbb). :]

szerinted...

N.a.t. 03-07-2008 15:33

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 163819)
Szerintem a vérprofi az, aki sír, ha valamit elront!!!!!!!! Hogy miért? Mert a láma nem tud róla, hogy szarul csinál valamit! :D:D:D:D

Az tény hogy minnél többet tudok, annál inkább rájövök hogy mennyire nem tudok semmit :]
És az is tény hogy csak az tudja észrevenni hogy hibázott, aki tudja hogy mit kellett volna tennie.
Én sokszor tudom,de ettől még mindig nem vagyok vérprofi :]

N.a.t. 03-07-2008 15:34

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 163829)
szerinted...

Igen. Szerintem. És ez szerepelt is a mondatomban :]
Nem figyelsz ? :p:D

laci 03-07-2008 15:35

Azzal egyetértek, hogy ha valaki jól játszik, nem kell csalnia a sikerhez. Aki csal, az azért teszi, mert szabályosan nem tudja elérni a célját.

És ha valaki csalással lesz a legsikeresebb, akkor én pl. nem fogom elismerni a tudását, számomra csak egy piti csaló marad.

Rebellis 03-07-2008 15:36

Hmm..
Ólvasom itt a hsz-okat és mind csak rész igazság rólam;):D:D:D:D:D:D:D:p

N.a.t. 03-07-2008 15:37

Tehát még egyszer :
szerintem attól hogy valaki nem csal,attól még nem lesz vérprofi.
szerintem attól hogy valaki csal attól meg főleg nem lesz vérprofi.
szerintem attól hogy valaki nem csal még lehet vérprofi.
szerintem attól hogy valaki csal már nem lehet vérprofi.
szerintem.
:D:D:D

Valezius 03-07-2008 15:37

Quote:

Originally Posted by laci (Post 163833)
Azzal egyetértek, hogy ha valaki jól játszik, nem kell csalnia a sikerhez. Aki csal, az azért teszi, mert szabályosan nem tudja elérni a célját.

És ha valaki csalással lesz a legsikeresebb, akkor én pl. nem fogom elismerni a tudását, számomra csak egy piti csaló marad.

Aki csal azért teszi, mert a játék hagyja, és mert egyszerűbb mód. Vagy szimpatikusabb mód.

A vérprofi bármennyit is csal mindig tisztességes marad, és szerintem ez a lényeg.

N.a.t. 03-07-2008 15:39

Quote:

Originally Posted by laci (Post 163833)

Köszi, ezt akartam én is mondani :ĐĐ

laci 03-07-2008 15:39

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 163837)
Aki csal azért teszi, mert a játék hagyja, és mert egyszerűbb mód. Vagy szimpatikusabb mód.

A vérprofi bármennyit is csal mindig tisztességes marad, és szerintem ez a lényeg.

Ez elég erős ellentmondás... "bármennyit is csal, mindig tisztességes marad"? :eek::eek: Én még nem láttam olyan csalást ami tisztességes lenne...

Azonkívül az ember nem csak azért nem csal, mert nem hagyják.

All times are GMT +1. The time now is 22:44.