Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   4,2 milliárd arany limittel kapcsolatos felvetések (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2814)

bpeet 03-05-2008 21:49

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 163370)
Ha valakinek van benn 3 mrd-ja és a szövije mondjuk újrázás előtt átküld neki még 4-t,akkor is csak 4,2 lesz neki. Az elvesző pénzösszegen a piaci esemény sem fog segíteni. Legfeljebb még jobban felbosszantja a tulajt.

de talán könnyebben megemészti, h ő cseszte el a dolgot, mert nem olvasott súgót, nem pedig csak pislog "hogy akkor most hol a pénz?"

webesc 03-05-2008 22:19

Súgó rész támogatva.
Figyelmeztetés nem szükséges szerintem.
Olvassa el mindenki figyelmesen a súgót.(Akár többször is)
Limitemelés semmiképpen nem jó 5let.

kakasapó 03-05-2008 23:10

A súgóba nem baj, ha bekerül, sőt támogatom.
A limitemelést semmiképp. :)

TDK 03-05-2008 23:13

Van még egy ellenérvem az Ati által felsoroltakon kivül arra, hogy a rendszer miért NE korlátozza a túlcsordulást.
Jelenleg, az a helyzet mivel túlcsordulhat, egy taktikai elem elveszne a változással. Elsösorban persze fent az A-ban, szándékos piaci felvásárlással ugy nyirbáljhaták meg a tartalékokat, hogy többen összedolgozva több mint 4.2 mrd értékben vásárolnak egy tételböl. Ha az adott tételt egyvalaki kezében volt, akkor sok lové elusztatható igy

Synkel 03-05-2008 23:38

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 163384)
Van még egy ellenérvem az Ati által felsoroltakon kivül arra, hogy a rendszer miért NE korlátozza a túlcsordulást.
Jelenleg, az a helyzet mivel túlcsordulhat, egy taktikai elem elveszne a változással. Elsösorban persze fent az A-ban, szándékos piaci felvásárlással ugy nyirbáljhaták meg a tartalékokat, hogy többen összedolgozva több mint 4.2 mrd értékben vásárolnak egy tételböl. Ha az adott tételt egyvalaki kezében volt, akkor sok lové elusztatható igy

És amikor egy oriban van 100 mrd kp poénból megveszi a seregpiacot...

[HTPA]GeeForce 03-06-2008 08:01

A 3. része nem tetszik, a 2. részét nem is értem, az 1. meg felesleges. :D

Részletesen:

3. rész: miért lenne meggátolva? És ha az ellenséget akarom szétcsorgatni? Ti. ez is egy taktikai lépés......

2. Rendszerüzenet? Ha nem vagy VIP, nem is értesülsz arról, hogy leveled jött. (Legalábbis a klánraktárban biztos nem...) Ha pedig VIP vagy, csak 1 percenként frissít a kis ikonsor, ahol villogni kezd a levél. 1 perc alatt klánraktárban kb 100 milliárdot lehet áttolni.....

1. Nem tűnt fel a fogadó félnek, hogy veszi ki a lóvét, és felül nem növekedik a "Pénz: ..." sor? :D

Mondjuk ha a súgóba bekerül, nem fog zavarni senkit. De ennyi erővel az is bekerülhetne, hogy csak 50.000 egységet tudsz továbbképezni egyszerre (manuálisan, 1x kitöltve), 65.535 tekercset írhatsz egyszerre (áganként/kör), 65.535 épületed lehet maximum (db/épületfajta), ráadásul itt konkrétan sokkal durvább veszteséged is lehet, ugyanis ha 65.535 épület felett még építesz ugyanabból, akkor az épületet nem kapod meg, viszont a hektárterület elveszik.... Így lehet gyorsan, és hatékonyan elbukni mondjuk 5.000 hektárt.....

Sok minden nincs a súgóban... Nem is biztos, hogy be kéne kerülniük. ;)

[HTPA]GeeForce 03-06-2008 08:05

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 163361)
A súgó bővítését én is támogatom,a limit növelését csak annyiban,hogy lehetne kerek 5 mrd :)

vagy 4 :p

Szerintem a mostani aranylimit totál szép kerek szám... [(2^32)-1]

A mostani épületlimit is szép: [(2^16)-1]

(Gyengébbek kedvéért: 4294967295 valamint 65535.)

Hát nem gyönyörű? :D:D (Nekem tetszik.:p)

Kutyuleee 03-06-2008 08:27

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 163399)
A 3. része nem tetszik, a 2. részét nem is értem, az 1. meg felesleges. :D

Részletesen:

3. rész: miért lenne meggátolva? És ha az ellenséget akarom szétcsorgatni? Ti. ez is egy taktikai lépés......

2. Rendszerüzenet? Ha nem vagy VIP, nem is értesülsz arról, hogy leveled jött. (Legalábbis a klánraktárban biztos nem...) Ha pedig VIP vagy, csak 1 percenként frissít a kis ikonsor, ahol villogni kezd a levél. 1 perc alatt klánraktárban kb 100 milliárdot lehet áttolni.....

1. Nem tűnt fel a fogadó félnek, hogy veszi ki a lóvét, és felül nem növekedik a "Pénz: ..." sor? :D

Mondjuk ha a súgóba bekerül, nem fog zavarni senkit. De ennyi erővel az is bekerülhetne, hogy csak 50.000 egységet tudsz továbbképezni egyszerre (manuálisan, 1x kitöltve), 65.535 tekercset írhatsz egyszerre (áganként/kör), 65.535 épületed lehet maximum (db/épületfajta), ráadásul itt konkrétan sokkal durvább veszteséged is lehet, ugyanis ha 65.535 épület felett még építesz ugyanabból, akkor az épületet nem kapod meg, viszont a hektárterület elveszik.... Így lehet gyorsan, és hatékonyan elbukni mondjuk 5.000 hektárt.....

Sok minden nincs a súgóban... Nem is biztos, hogy be kéne kerülniük. ;)

Gee, hány embernek(direkt nem országot irtam) okoz(hat)nak problémát a felvázolt eseteid? a hekis az normálban senkinek, a katis is nagyon kevés orinak, ráadásul ott csak kellemetlenség van.A hekis dolgot meg tudjátok, de nagyon kevés új ország lesz ahol ez problémát fog a mostaniakon felül okozni. a 4,2-es limit szinte az összes A-s orinak, és nem mindenki tudja ezt, holott egy elég széles réteget érint, ami folyamatosan frissül új játékosokkal.

[HTPA]GeeForce 03-06-2008 08:33

Már az 5. csoportban jár valaki, és még nem tudja a limitet? ez olyan lenne, mintha azt mondanád, hogy ember tudóssal mentél fel 1/A-ba, és nem tudnád, hogy pl a mágiatekid max bónusza 35%.

Egyébként nem mondtam, hgoy a többit tegyük a súgóba. Épp azt írtam a hsz végén, hogy nem kéne bekerülniük (ami az idézetedben is látszik). Csak példákat hoztam fel.

Egyébként meg nem lesz 1 új ország sem, ahol gondot fog okozni az épületlimit miatti hekivesztés... Nincs még egy ország, ami 65536 hektárra tudja magát fedezni. Ezermilliárd katonák kellenének hozzá így hirtelen számolva. És akkor is csak 1 hekit bukhat el.

Kutyuleee 03-06-2008 08:44

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 163407)
Már az 5. csoportban jár valaki, és még nem tudja a limitet? ez olyan lenne, mintha azt mondanád, hogy ember tudóssal mentél fel 1/A-ba, és nem tudnád, hogy pl a mágiatekid max bónusza 35%.

De a 35% benne van a súgóban, a 4,2yard-ra még utalás sincs. ugy gondolom, nem biztos, hogy tapasztalati úton kéne rájönnie vkinek a 4,2yard-ra (pl survivor is most szivta meg, pedig ő is már 2x van A-ban...)

Quote:

Egyébként nem mondtam, hogy a többit tegyük a súgóba. Épp azt írtam a hsz végén, hogy nem kéne bekerülniük (ami az idézetedben is látszik). Csak példákat hoztam fel.

Egyébként meg nem lesz 1 új ország sem, ahol gondot fog okozni az épületlimit miatti hekivesztés... Nincs még egy ország, ami 65536 hektárra tudja magát fedezni. Ezermilliárd katonák kellenének hozzá így hirtelen számolva. És akkor is csak 1 hekit bukhat el.
Erről beszéltem, azt én is fölöslegesnek érzem(bár biztos lesz még olyan perverz, aki pár év alatt feltol egyet:D),
de a 4,2yardnak igenis ott lenne a helye, mert széles, folyamatosan változó réteget érint.

All times are GMT +1. The time now is 07:34.