Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Március: 2. névvadászat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2811)

Ati 03-09-2008 15:20

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 164310)
Jajj, Ati, ne légy már ilyen izé. Egyeseknek itt majd felkínálod a lehetőséget ingyen névválzotatásra, egy csomó embert meg eleve kizársz a lehetőségből, csak mert annak idején kultúrált nevet adott az országának:)

Ha már úgyis változnak nevek, igazán bedobhatnál egy olyat, hogy aki akarja 500 vipért mondjuk újat kérhet.

Tavaly volt ilyen. Most jóideig nem lesz.

Ati 03-09-2008 15:21

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 164314)
7 év múlva lesz ilyenre újra lehetőség?:eek:

Az első 8 év után volt, és az akkori reakciókból egy újabb 8 évre elég volt, köszönöm. :) Ebből 1 év eltelt. :D

belas 03-09-2008 15:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 164317)
Az első 8 év után volt, és az akkori reakciókból egy újabb 8 évre elég volt, köszönöm. :) Ebből 1 év eltelt. :D

Ehhhh,pedig számítottam én is a névváltoztatásra idén:(((

belas 03-09-2008 15:27

Ati!:)) Ilyen jól állunk,nem kell pár száz vip!?:)

Rebellis 03-09-2008 15:30

Quote:

Originally Posted by belas (Post 164327)
Ati!:)) Ilyen jól állunk,nem kell pár száz vip!?:)

Soha többet ne legyen mert múltkor is nevet változtattam, majd szokás szerint töröltem, szal tiszta vip kidobás:-)))))))))))))))))

Grabi 03-09-2008 15:33

pedig ha megint a régi lenne biztos nem támadna senki :)

[HTPA]GeeForce 03-10-2008 16:13

Off: jó lenne mondjuk 2 évente azért egy ilyen elírás-javítási lehetőség, és VIP-ért névjavítási lehetőség.. On:

oh-ogo, lennél olyan szíves, és kivennéd az országom nevét a listádból? nagyon hálás lennék érte... Köszi, előre is!

Ati 03-10-2008 16:16

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 164588)
Off: jó lenne mondjuk 2 évente azért egy ilyen elírás-javítási lehetőség, és VIP-ért névjavítási lehetőség.. On:

Csúnyán írtam, vagy mi a probléma azzal, amit eddig vagy 4-szer leírtam?! Láthatatlan?

[HTPA]GeeForce 03-10-2008 16:21

És előrebocsátanám, hogy az összes Hitler, Goebbels, Himmler, Heydrich, stb stb nevű országok SENKIT nem sértenek. Hiszen ezek csak nevek. Ma is élnek, létező, normál állampolgárok a világon ilyen nevekkel...
Vagy ha ezek a nevek sértők (nem azok! de ha valaki ezt próbálná mégis sugallni), akkor a leninek, sztálinok, kunbélák, stb stb is legyen sértő, eltávolítandó. De amíg ezek totál sima orzágnevek, addig a Hitlerféléket nem kéne piszkálni.

(Nem mintha lenne Hitler nevű országom, nem mintha vágynék ilyen országra, csak úgy megemlíteném, hogy Hitlerék nagyon gyorsan kerülnek törlésre, míg Sztálinék parádézhatnak. A politikai korrektség jegyében mondva: mivel ezek ma is létező alap nevek, nem lehetnek sértők egészen addig, amíg maga a játékos nem teszi azzá, mondjuk fórumbeírásokkal, privát üzenetekkel. De akkor sem az ország neve lesz sértő, hanem a játékos maga..... Ha pedig mindenképpen politizálni akarunk, akkor 2 megoldás lehet: vagy minden ilyen törlésre kerül mindkét oldalról, vagy egyik sem. De hogy az egyik fajta azonnal törlésre kerül, a másik meg nem, az szerintem nem elfogadható.)

Ati 03-10-2008 16:45

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 164590)
És előrebocsátanám, hogy az összes Hitler, Goebbels, Himmler, Heydrich, stb stb nevű országok SENKIT nem sértenek. Hiszen ezek csak nevek. Ma is élnek, létező, normál állampolgárok a világon ilyen nevekkel...
Vagy ha ezek a nevek sértők (nem azok! de ha valaki ezt próbálná mégis sugallni), akkor a leninek, sztálinok, kunbélák, stb stb is legyen sértő, eltávolítandó. De amíg ezek totál sima orzágnevek, addig a Hitlerféléket nem kéne piszkálni.

Idézet a regisztrációs szabályok névválasztásra vonatkozó részéből:

"5, A választott név nem lehet közelmúltbeli politikus, közéleti szereplő, vagy máshonnan ismert ember neve."

All times are GMT +1. The time now is 18:37.