![]() |
Igazából a logikai bukfenc ott van, hogyha pl az a4 sereget megverték akkor ő hazaindul kiszállt a támadásból, akkor miért csatázna még1-et???
viszont 1kérdésem azért lenne ezzel kapcsolatban. mondjuk én küldök 1 sereget az ellen 2-öt (1kicsi és 1 nagy). elvileg akkor előfordulhat olyan szitu ,mivel a csaták sorrendje véletlen szerü,hogy engem oda-vissza püföl a naggyal és én utána csatázok a kicsivel és nyerek. ilyenkor mi van? mégis tovább megy a sereg? vagy én is és a kicsi is visszafordul??? (holott az lenne kiirva hogy megnyertem a csatát, és folytathatom az utam...) |
Quote:
Azért csatázik még egyet, mert hazafordulás közben meglátja, hogy egy nála kisebb sereg is azon az úton jár, és lerohanja:) Ha ő egy nagyot meg egy kicsit küld, akkor szerintem te meg az ő kis serege visszafordul. |
Quote:
Atomvicces eseménylisták keletkezhetnek, többszázas útközbeni csatározásokkal... :D Régebben rendszeresen vertem szét a saját orijaimat így, hogy megláttam egy gyenge orit sok pénzzel, és már ment is rá 2 szövim. (2*4 ország) :D Na vótak ott események... :D Ott tanultam meg, hogy lehetőség szerint körváltásonként küldjem az orikat kifelé. :D |
(Egyébként hogy kaptál ki 2 sereggel 5 ellenében? Ha nem vagyok indiszkrét. :D)
|
Quote:
esetleg ha mindkét sereg ellen vesztesz akkor a hazafele útrol fordit vissza, vagyis újra a célpont felé mész:D:D:D |
Quote:
Ha te hazafelé menet egy magadnál kisebb sereget elversz, és újra a célpont felé tartasz, akkor az a sereg, amiről eredetileg pattantál, lehet, hogy most nálad kisebb lesz, és levered, és megint mehetsz a cél felé (Immáron kb harmadszor...:D), de mire odaérsz, lehet lepattansz, mert addig pattogtál a seregek között, hogy elfogyott a támadóerőd jelentős része. :D:D |
Quote:
Ez ugyanis ugyanaz, mint a kézfogások. Ha A kezet fog B-vel,közben B is kezet fog A-val, ez nem kettő, hanem csak egy esemény. Valószínűleg a limit 8*8 azaz 64, ha a két ork tábornok minden serege minden másik sereggel harcol. :rolleyes: |
Quote:
2*8*8=128 |
Quote:
Ez nem túlzottan logikus azért. :cool: Annyit kiegészítésként a kézfogással kapcsolatos írásomhoz, hogy egy esemény. Lehet kettő, de a résztvevők számára egy. Mindkettejük agya értesül róla, hogy kezet fogtak a másikkal (az persze axióma, hogy amikor kezet fogok valakivel, akkor abban a pillanatban ő is kezet fogott velem - kivéve az IRL országunk vezetőit, akik mint tudjuk nem mindig fognak kezet :) ) |
Quote:
Én köszönök neked egy jó kis csatával, ez megjelenik mindkettőnk eseményinél. Utána a te sereged dönthet úgy, hogy visszaköszön nekem, ez is megjelenik mindkettőnk eseményeinél. Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:12. |