Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Top játékok PC-re (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=278)

Ati 02-26-2006 12:27

Nem pont ilyesmire gondoltam, és főleg nem olyan linkre, ahol illegális letöltések vannak. Kérlek, hogy amennyiben illegális tevékenységeket folytatsz, azt ne itt tedd. Köszönöm.

Békés 02-26-2006 13:41

Quote:

Originally Posted by Ati
No akkor már csak az a kérdés, hogy mindezt hol. :D Csak kiegészítőt már találtam, de az nem sokat ér az alap játék nélkül. :D

Neverwinter nights-t most vettem meg a fehérvári Tescó-ban. 3999ft.
Ha gond vkinek a nyelv/ itt per pill nem rád gondolok Ati:p / akkor már megvan a teljes magyaritása is.

Esetleg ajánlom a Dungeon Siege 1-2-t, nekem bejött.
Stratégiában a Cossack, No Man's LAND, American Conqcuest, Empire Earth.
Ja és esetleg az Age of Empires 3, csak másabb a játék menete de multiba jókat lehet taktikázni benne.

Ati 02-26-2006 13:43

Quote:

Originally Posted by Békés
Ha gond vkinek a nyelv/ itt per pill nem rád gondolok Ati:p / akkor már megvan a teljes magyaritása is.

Én azért rákérdezek: ugye nem magyarul lehet kapni? Angolul van, ugye? Magyarul azt hiszem nem lenne aktuális a dolog......... :)

Békés 02-26-2006 13:46

Quote:

Originally Posted by Ati
Én azért rákérdezek: ugye nem magyarul lehet kapni? Angolul van, ugye? Magyarul azt hiszem nem lenne aktuális a dolog......... :)

Nem, angol a játék, csak egy csapat lemagyaritotta, de jól sikerült nekik.

Davalon 02-26-2006 13:49

Quote:

Originally Posted by Békés

Nagyon jól sikerült a magyar fordítása szerintem, én is használom:)
Összejövünk páran, hálózatba lenyomhatjuk a küldetéseket, nagyon jól sikerült a multiplayer-es része. Igazán csak ott lehet kihasználni azokat a jó kis gesztusokat (köszönés és integetés a másiknak, hangos nevetés, harci kiáltások, meghajlás, inzultálás ilyesmik, szuper:-))

Davalon 02-26-2006 13:53

Quote:

Originally Posted by Ati
Néha kell az olyan... :D Nem részletezem, hogy miért, tanár vagy (ugye Te vagy az? :D), tudod. ;)

én vagyok:)

Ati 02-26-2006 14:07

Quote:

Originally Posted by Davalon
én vagyok:)

Akkor tudod, hogy miért jók az ilyen FPS játékok időnként. ;) Nem olyan jók, mint "igaziban", mondjuk egy Quazar, de azt sajna bezárták (amennyire én tudom), a paintball meg teljesen más. :D

Davalon 02-26-2006 14:22

Quote:

Originally Posted by Ati
Akkor tudod, hogy miért jók az ilyen FPS játékok időnként. ;) Nem olyan jók, mint "igaziban", mondjuk egy Quazar, de azt sajna bezárták (amennyire én tudom), a paintball meg teljesen más. :D

Hááát... szerintem más módszerek is vannak arra, hogy az ember egy idő után bambán bámuljon maga elé vagy kikapcsoljon:D A játék komoly dolog:)

Ati 02-26-2006 14:37

Quote:

Originally Posted by Davalon
A játék komoly dolog:)

Az ilyen játékok azért ENNYIRE nem érdekelnek. ;)

Lesz egy másfajta, ami erősen érdekelni fog, de az webes, és előtte muszáj kitombolnom nekem is magam valami ilyen bambulós lövöldözőssel. ;)

Békés 02-26-2006 14:44

Quote:

Originally Posted by Ati
Az ilyen játékok azért ENNYIRE nem érdekelnek. ;)

Lesz egy másfajta, ami erősen érdekelni fog, de az webes, és előtte muszáj kitombolnom nekem is magam valami ilyen bambulós lövöldözőssel. ;)

Hmmm??
Csaknem az új Hódos fejlesztésekre gondolsz?
Gyorsan előkeresem a Medal of Honort, CS-t, Half Life-t és készülök ezerrel:)
DDD

All times are GMT +1. The time now is 16:29.