![]() |
Nem pont ilyesmire gondoltam, és főleg nem olyan linkre, ahol illegális letöltések vannak. Kérlek, hogy amennyiben illegális tevékenységeket folytatsz, azt ne itt tedd. Köszönöm.
|
Quote:
Ha gond vkinek a nyelv/ itt per pill nem rád gondolok Ati:p / akkor már megvan a teljes magyaritása is. Esetleg ajánlom a Dungeon Siege 1-2-t, nekem bejött. Stratégiában a Cossack, No Man's LAND, American Conqcuest, Empire Earth. Ja és esetleg az Age of Empires 3, csak másabb a játék menete de multiba jókat lehet taktikázni benne. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Összejövünk páran, hálózatba lenyomhatjuk a küldetéseket, nagyon jól sikerült a multiplayer-es része. Igazán csak ott lehet kihasználni azokat a jó kis gesztusokat (köszönés és integetés a másiknak, hangos nevetés, harci kiáltások, meghajlás, inzultálás ilyesmik, szuper:-)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lesz egy másfajta, ami erősen érdekelni fog, de az webes, és előtte muszáj kitombolnom nekem is magam valami ilyen bambulós lövöldözőssel. ;) |
Quote:
Hmmm?? Csaknem az új Hódos fejlesztésekre gondolsz? Gyorsan előkeresem a Medal of Honort, CS-t, Half Life-t és készülök ezerrel:) DDD |
All times are GMT +1. The time now is 16:29. |