Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Országok összekapcsolása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2774)

Ati 02-20-2008 10:34

Quote:

Originally Posted by cipu (Post 159857)
hát nem szabadság alatt volt :-(, köszi a választ :-)

Ha szabin lett volna, most már akkor sem része a szövetségnek, ergo nincs a szövetségben szabis országként, vagyis nem jár a bónusz.

Egy javaslat épp arról szól most, hogy ilyenkor (3 fős szövetség) is járjon-e ez a bónusz, de a javaslatnak inkább ellenzői vannak, mint támogatói.

cipu 02-20-2008 10:45

én nem tudom ellenezem-e vagy sem mert úgy vagyok vele vitázanak a régiek ök már tudják mi a dörgés :-). ha van úgy is jó ha lesz úgy is jó.:-)
csak azért kérdeztem mert a súgóban ilyen esetekről nem irnak( vagy én nem jól olvastam és mégis van rola szo).:-)

Zsáni 02-20-2008 11:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 159858)
Egy javaslat épp arról szól most, hogy ilyenkor (3 fős szövetség) is járjon-e ez a bónusz, de a javaslatnak inkább ellenzői vannak, mint támogatói.

Nem csodálom. mindnekinek van lehetősége 4. tagot keresni :) legalábbis pont ugyanannyi, mint bárki másnak.

A témához: Szomorúan fedeztem fel, hogy sok ismerős, és sok célpont is volt a repülők között, sajna minden szintről...ez nagyon sok :( rengeteg ori ment át..elkeserítő.
Szerencsére egyik szövimet sem érintette a dolog :)

Darkmaster 02-20-2008 11:38

Nem az a szomorú, hogy ismerősök is vannak a listában, hanem az, hogy még mindig próbálkoznak emberek, pedig most már igen aktív az ellenőrzés, szemben az évekkel ezelőtti állapottal, tehát gyakorlatilag a lebukási esély jóval 90% fölött van.
Elfelejtett országok emlegetését nem tekinteném vitaalapnak, mert világosak a szabályok, és minden főoldal betöltésekor ott a felhívás, hogy kapcsold össze, másrészt aki feledékeny, ne játszon, mert egyszer elfelejti megetetni a népet, és elvándorol a fél országa.
Szép is lenne egy közlekedési balesetnél arra hivatkozni, hogy elfelejtettem, mi az a piros, sokszögletű tábla.
Másik kedvencem a siránkozás, hogy most bosszúból többet nem fizet VIP-et.
A játék maga ingyenes, ő a VIP-el egy plusz szolgáltatást vásárol, amivel kényelmesebben játszhat. Ha nem vesz, akkor neki lesz csak kényelmetlenebb.
Azért szerencsére a játékosok jó része elfér a szabályok keretei között is.

vityu 02-20-2008 13:13

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 159865)
Szerencsére egyik szövimet sem érintette a dolog :)

Örülj neki! Nekem most csak 1országom van szövetségben, de onnan kivágták a vezért... Azért izgalmas lett volna, ha a nép kapva kap az alkalmon, és szépen bekopog hozzám,ameddig egyedül vagyok...mert a B-ben a 200-on belül kevés ország van, ami nincs szabin, és így elég nagy esély volt rá. De megúsztam eddig :D

All times are GMT +1. The time now is 03:46.