![]() |
a 10% nyereség csak egy miniplusz lesz ami növeli a segélykeretet, de nem fog alternativát nyújtani a tartalékolásra, a nem mindig online játékosoknak. és én úgy gondoltam a célja az lenne, hogy egy megfizethető árért, legyen elérhetetlen tartaléka vkinek
|
Az alap ötlet jó, de az a 10:1 brutális, én ezesetben inkább a piacon tartanám a vagyonom. Ha a segélykeretbe is jut valami akkor az csak a napi pénzosztásbol fog adódni.
Nagy anarhos orik viszont örülni fognak hogy 8,2 milliárd kp-t tudnak majd tárolni. |
Nem jó ötlet a pénzosztáshoz kötni ezt. Mert ez esetben az átlag mezei játékosnak, akinek a civil morál felemelése annak későbbi visszazuhanása miatt több kárt okoz, mint hasznot, ez az opció elérhetetlen. Csak azok számára érhető el, akik amúgy is eleget tud lenni netközelben, hogy max. 12 óránként osztogatni tudjon.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Tetszik az ötlet, egy max 4milliárdos tartalék nem nevezhető brutálisan soknak. Végre az átlagjátékosokat segíti, a helyes arányon még gondolkozom. 1:1 tényleg nem lenne jó, mert zéró munka van a tartalékkal. Aki 1:1-ben akarja tartani ott a régi módszer. |
Quote:
(Aztán jönnek a reklamációk supportra, hogy milyen szemét dolog, valaki megvette a tekercseit... nem azért tette a piacra, hogy mások megvegyék, úgyhogy azonnal adjuk vissza, pffff... No comment.) |
Quote:
|
Quote:
|
Nem baj ha másnak nem kell ,én elfogadom az 1-10-et is,de hozzáfüzném hogy szerintem elég durva arány.Szerintem az 1-5 elfogadhato volna.
|
All times are GMT +1. The time now is 14:53. |