![]() |
Quote:
|
Off: Rebellis, most már legalább tudom, hogy gnóm vagy. Eddig nem tudtam. :D On:
Én mindig, mindenből ugyanannyit tartok otthon. Ez általában kereken 10.000 Db / tekercsfajta. Egyszerűen azért, mert ez még nem kopik nagyon, de a maximumot lopom mindenkiből. :D Ez a véleményem a tekercsekről. Egyébként az, ha gazdaságit tartok, jobban emeli a morálom, hát nem ellenkeznék ellene... Szerintem is úgy a reális, hogyha gazdasági tekit tartok, akkor a lakosok bevétele nő. És nem az adó "varázsolódik" nagyobbra útközben, miközben a lakostól az államkasszába érkezik... Hülyén nézne ki, ha befizetne valaki 1000 Ft-ot a postán, de a céghez már 1300 Ft érkezne be... Vagy befizetnél 100.000 adót, és az APEH 130.000-ret írna jóvá.... Még ha így is lenne, téged ez enm tenne folyamatosan boldoggá? (Legalábbis boldogabbá, mint a mostani helyzet?) Szerintem igen... Hiszen ez a fizetésemeléstől függetlenül is jól jönne minden embernek, mert az adóterhük annyival csökkenne, amennyivel a gazditeki %-od. Ha még emellé azt is hozzávesszük, hogy megemelted a fizetésüket, akkor csak jobban érzik magukat..... |
Quote:
Az ellenfél tekercseinek egy lopásra 5%-át hozod el, de maximum a saját tekercseid 10%-át. És ezt minden típusból. (Márha jól emlékszem) Tehát ellenfeled tekije: (most csak 5típusra) 10.000 5000 0 300 100.000 te tekid: 100.000 0 500 2500 10.000 Akkor lopsz: 500-at (ellenfél 5%-a) 0-t (saját 10%-od) 0-t (ellenfél 5%-a) 15-öt (ellenfél 5%-a) 1000-et (saját 10%-a) tehát lopás után: 9500 5000 0 285 99000 100500 0 500 2515 11000 És ebből lehet megint számolni. |
[quote=Valezius;161016]
Az ellenfél tekercseinek egy lopásra 5%-át hozod el, de maximum a saját tekercseid 10%-át. És ezt minden típusból. Akkor miért nem ez van a súgóban:confused::confused::confused:? Ezek szerint eddig egy rakat tekit otthagytam azzal a felkiáltással hogy "inkább a fontosabbakból hozzak többet":(. Na mindegy ez már inkább a bakik vagy a dühöngő topikba illene. Azért köszi a részletes választ. Már be is vásároltam. |
Quote:
Viszont amit a súgó ír, az akkor igaz, ha az ellenfélnek sok tekije van, mert akkor minden fajtából a sajátod 10%-át lopod, így tényleg a saját arányodnak megfelelőt. Azt viszont sehol nem írja a súgó, hogy mindig fix mennyiségű tekit tudsz lopni, aminek az eloszlását tudod kvázi meghatározni. nem tudom, te miből gondoltad ezt :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:58. |