Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   MNT-t kérek, MNT, MMMNNNTTT, ementé! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2738)

cipu 02-05-2008 19:37

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 156888)
Mert ellenséget nem keressük, hanem beszerezzük:-)

ez így igaz. engem is megtámadtak én vissza támadtam erre ő 36 kör szárazságot és 36 kör vihart küldött rám.
Na ez ellenség, egy kezdőre ilyen varázslatokat küldeni.

Rebellis 02-05-2008 19:45

Quote:

Originally Posted by cipu (Post 156891)
ez így igaz. engem is megtámadtak én vissza támadtam erre ő 36 kör szárazságot és 36 kör vihart küldött rám.
Na ez ellenség, egy kezdőre ilyen varázslatokat küldeni.

Egy kezdő ne támadjon vissza:D:D:D

sasa 02-05-2008 19:49

ahol játszok, ott többnyire ez van:

Jelenleg nincs hirdetés.

és ezt elég sűrűn látom angolul és németül is :D

cipu 02-05-2008 19:51

Most már tudom, de akkor még foggalmam nem volt hogy "mit csinálok" csak kattingatam ide-oda. Most már óvatosabb vagyok.:) :)
Azt szokták mondani saját kárán tanul az ember.:)

Princ 02-06-2008 11:08

Volt már olyan, hogy felmerült bennem a diplomácia olvasásakor, hogy minek ide ez a sok MNT. De most azt gondolom, kár volna mindent olyan nagyon beszabályozni. Ha a minimális szabadság nincs meg, az már nem is játék.

Több oldalas nagybetűs hirdetést gondolom egyébként sem illik feladni, függetlenül hogy miről szól.

Most egyébként 4 csopiban egy mnt hirdetést sem látok, biztos ezekre nem jellemző.

IQ betyárok 02-06-2008 13:31

Hello!

Elnézést hogy beleszólok, és nem is konkrétan a témával kapcsolatosan. A Goldy hsz-ában szereplő IQ betyárok nem azonosítandók velem:). Egy vagy max. két hirdetést adtam fel, és mindig igyekeztem magas kultúrális színvonalat képviselni:D, tehát az egyezés nyilván véletlen.

Le fogom védetni a nevem:D:D:D

Burning 02-06-2008 17:42

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 156841)
maga az mnt hirdetés még nem zavar, de hogy ha így néz ki, az már igen:

MM........MM..NN......N..TTTTTTTTT
M..M.....M.M..N.N.....N........T........
M....M..M..M..N..N....N........T........
M......M....M..N...N...N........T........
M............M..N....N..N........T........
M............M..N.....N.N........T........
M............M..N......NN........T........

Őszintén szolva, ez már tényleg bántja a szemem :)
Inkább játszana, amíg ezt írja:D:D

Sajna space-el nem ment, ezért vannak benne a pontok :)

nekem ez megvallom sokkal jobban tetszik mint egy sima "MNT"-s hirdetés, dizájnosabb és kreatívabb...az más kérdés, hogy tényleg nem kéne:D

[HTPA]GeeForce 02-07-2008 15:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 156777)
A kettéválasztásnak sok értelmét nem látom.

De igazából az olyan hirdetéseknek se, hogy "elfogadok mnt-ket".

Pont ezért felesleges egy külön pont, ahol mnt-k vannak.

Aki játszik (de tényleg játszik), az tegye a szívére a kezét, és mondja meg, hogy hányszor ment a Diplomácia menüpontba megnézni, hogy ki az, akinek mnt-t küldhet.

Én párszor. Aki MNT-t kér, vagy MNT-t küld, az vagy nagyképű, vagy gyenge, vagy profi és poénkodik. Az első kettőt kizsebelem. A poénkodónak meg zöldezek. :D

Egyébként abban az esetben zavaró lehet, amikor az mnt-s dipik száma többszöröse a valóban szöevtségest keresők/ajánlók számának.

Hóhér 02-07-2008 20:22

Quote:

Originally Posted by '[HTPA
Egyébként abban az esetben zavaró lehet, amikor az mnt-s dipik száma többszöröse a valóban szöevtségest keresők/ajánlók számának.

vagy azt hiszi egy kezdő, hogy ha ő is ilyen hírdetést ad fel, akkor nagyobb esélye van annak, hogy nem támadják, pedig mint írtad, pont az ellenkezőjét éri el vele.

:)

Topsy 02-07-2008 20:38

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 157258)
vagy azt hiszi egy kezdő, hogy ha ő is ilyen hírdetést ad fel, akkor nagyobb esélye van annak, hogy nem támadják, pedig mint írtad, pont az ellenkezőjét éri el vele.

:)

Kezdőként és mf-ként, irogattam a hírdetőknek és írtó boldogan kötöttem az mn-t. Aztán mikor beszöviztem és rájöttem miről is szól a játék. ( hála a mentoromnak:)), már inkább akadályoztak a játékban.
Szóval arra akarok kilyukadni, hogy most írtó ritkán kötök mnt, és annak súlya és komoly oka van. Az mnt kérőket, ha közelben vannak, biztos felmérem. Inkább felhívják magukra a figyelmet.:p

All times are GMT +1. The time now is 21:50.