![]() |
Quote:
Na ez ellenség, egy kezdőre ilyen varázslatokat küldeni. |
Quote:
|
ahol játszok, ott többnyire ez van:
Jelenleg nincs hirdetés. és ezt elég sűrűn látom angolul és németül is :D |
Most már tudom, de akkor még foggalmam nem volt hogy "mit csinálok" csak kattingatam ide-oda. Most már óvatosabb vagyok.:) :)
Azt szokták mondani saját kárán tanul az ember.:) |
Volt már olyan, hogy felmerült bennem a diplomácia olvasásakor, hogy minek ide ez a sok MNT. De most azt gondolom, kár volna mindent olyan nagyon beszabályozni. Ha a minimális szabadság nincs meg, az már nem is játék.
Több oldalas nagybetűs hirdetést gondolom egyébként sem illik feladni, függetlenül hogy miről szól. Most egyébként 4 csopiban egy mnt hirdetést sem látok, biztos ezekre nem jellemző. |
Hello!
Elnézést hogy beleszólok, és nem is konkrétan a témával kapcsolatosan. A Goldy hsz-ában szereplő IQ betyárok nem azonosítandók velem:). Egy vagy max. két hirdetést adtam fel, és mindig igyekeztem magas kultúrális színvonalat képviselni:D, tehát az egyezés nyilván véletlen. Le fogom védetni a nevem:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Egyébként abban az esetben zavaró lehet, amikor az mnt-s dipik száma többszöröse a valóban szöevtségest keresők/ajánlók számának. |
Quote:
:) |
Quote:
Szóval arra akarok kilyukadni, hogy most írtó ritkán kötök mnt, és annak súlya és komoly oka van. Az mnt kérőket, ha közelben vannak, biztos felmérem. Inkább felhívják magukra a figyelmet.:p |
All times are GMT +1. The time now is 21:50. |