![]() |
Quote:
|
oké igy értem és nem megbántani akartam senkit de azért ha jól emlékszem kb 10 emberke miatt van most 500 büntetve és igen is büntetve mert azért a fórumból elég sok hasznos dolgot lelehet szűrni. Szerintem ha a rend és a büntetés a cél akkor akik ki érdemlik el kell venni az írás jogot sőt az igazi bünti ha nem csak írni hanem olvasni sem tudja. de nem kolektívan büntetni.
|
Quote:
|
Várhatóan meddig lesz letiltva a Fórum [u] ?
|
Quote:
|
:eek:
olyan hiányérzetem van:D hagytam is az 5U-ba az orit szabin |
Quote:
|
nos az kicsit erős, hogy pár virgonc nyikhaj miatt az U-s fórumot be kellet zárni..
erős, mert végtére is jogos... erős, mert mert ha az egyének nem hallgattak a figyelmeztetésre, akkor feljebb sem fognak.. remélem mihamarabb visszakerül a fórum és a "tökös legények" is visszafogják magukat... ha nem akkor a több napos kitiltáson kellene majd elmélkedniük... ha nem eszmélnek akkor a 168 órás vagy a törlés.. összegezve: .. pár agyalágyúlt siheder berzenkedése, ne tegyen tönkre egy régmúltú, sokak által látogatott fórumot.. |
akkor én is szólok, hogy legyen ellenvélemény is...
engem nem zavar , hogy nincs U-s fórum gondoljatok a moderátorokra is, szegények jár a szabadság nekik is. és nem lehet túl nagy öröm mindennap pár idióta baromságait (f-el kezdődő szóra gondoljatok :p ) végig olvasni. :) |
megszokásbol kattintottam:) csak hiányzik:))
|
All times are GMT +1. The time now is 14:17. |