![]() |
Quote:
meg volt hozzá kenyér, kiskosár, demizson :D nem volt kispályás.. :D |
|
Quote:
de ebből úgy látom, hogy nem csak pékség volt.. vagy legalábbis itt nem látok a pékséghez képet.. de nekem van ilyen sok kocsis, vmi vonatszerűségem is.. |
Quote:
|
Jaja fabulo volt a pékséges:) ugyan otthon nem volt csak a jóval nagyobb dupló és a normál. De az oviban volt :) Szép zöld doboza volt, öltük egymást érte :p
|
Én nagyon szerettem régen a legot. most is van belőle egy egész kisebb bödönnel, néha napján még előveszem, hogy játszak vele... Az egyetlen bajom, hogy a mostani készletek már nagyon el vannak cseszve, egy nagyobb épület is kb 8-10 nagy előregyártott elemből áll, meg néhány kis csicsából. Gyakrolatilag semmi kreativitás nem szükségeltetik hozzá, 2-3 perc alatt össze lehet rakni. Így sajnos semmi élvezet nincs már benne.
|
LEGO:)
Nekem annyi legom van még mindig, hogy az hihetetlen. Rendőrös, tűzoltós, menős, kalózos, űrös, nagyfejű kutyás létrás tűzoltós, váras katonás, versenyautós. Kb ennyi. A szomszéd gyereknek kb ugyan ennyi, 3-4 szatyorral járkáltunk egymáshoz, aztán meg a veszekedés-verekedés meik darab kié. Elég jó évek voltak:D:D |
Nekem van/volt utcaseprős,szemétkocsis/sok egyéb de ez akettö nagyon megmaradt :DBár nálam ált a dobozva voltak ömleszve 90%ába és évente 1szer volt összerakva a készlet,de akkor is elkezdtek hiányozni a darabkák :)
|
|
Quote:
Ez nagyon aranyos. :) |
All times are GMT +1. The time now is 23:47. |