![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nade mennyi idő alatt? |
kicsit kesobb osszeszedem magam es majd csinalok 1 fejlesztesi iranyt martial assara neked.
amugy az en kedvencem az elsosorban a nekro, abban bmelyik fejlesztes, aztan a druida es az amazon. nekro forever. ;) |
Quote:
|
A nekrot én is próbáltam, de nightmaren meguntam. Nekem a pala meg a druida a favorit. Volt még egy tűz, jég sorcim, de az is pihen :)
Ui: olvastam valahol, hogy van valami tárgymentő progi, azt tudna nekem ajánlani valaki? |
meg egy nekró leírás is érdekelne, kedvet kaptam hozzá.
|
Quote:
|
Quote:
esetleg pár fontos átok. soha nem játszottam még nekróval, így jöhet minden :) így első ránézésre idézés+bone spear+amit javasoltok :) |
Necro az a kari, amellyel single playerben picit nehézkés teleport nélkül, de ha van türelmed elég erős lehet.
Skillezés: 20 - bone spear 20 - teeth 20 - gost spear 1-1 a csontvázakra 1 - clay golem 20 - bone wall 1 - bone prison 1 - bone armor 1 - Amplify Damage maradék - revive Cuccok: Hát, attól függ, hogy single playerben, vagy neten keresztül. Single playerben ismertebb cuccok, amiket nem túl nehéz összehozni: Sapka - ORT + SOL (rúna) Nekró varázslópálcájába - DOL + IO (rúna) A sorrend ezeknél fontos. Ha neten keresztül játszol, és nem vagy "gazdag", érdemesebb sorccal, azonbelül cold (jég) sorccal kezdeni. A necro az pvp kari, nehéz vele, mert nem tud teleportálni. Ha gazdagabb vagy, akkor nem csak pvp, enigmával sokat lehet vele kezdeni, de SP-ben szinte lehetetlen ilyen cuccokat (pl. enigma) összehozni. |
All times are GMT +1. The time now is 14:39. |