![]() |
Quote:
Bármelyik szintem maradhatsz ameddig csak akarsz.;) Az A-ból lefordulva a TOP Ori/Klán megkapná a kőbe vésett elismerést. Azt nem lehetne elvenni tőle soha.És mindenki láthatná az elért eredményt. Maradna az A az ami most:a legjobbak színtere a játékban. Csak picit pörgősebb lenne... |
Quote:
|
Többek között arra is gondoltam. És még sokminden másra. De a megváltozott játékmenetet, és értékrendszert nem kivánom kifejteni. Köszönöm széepn Ardi!
|
Csak egy példa: Vegyünk egy 15k hekis A-s orit. Ami mondjuk évekkel ezelött került oda, hihetetlen olcsó katonából fedezve, szintén gyorsan fedezőket ütögetve. (Senkinek nem kell bemutatni ezt, tudjuk mikről van szó.) Tegyük fel, most lefordul az az A-s ori. Oké, lesz kis kék ketteskéje. Hacsak nem pénzmágus, vagy nincs 8-9 profi haverja, akikkel újra összeáll A-ban, én kizártnak tartom, hogy ugyanoda visszajut, ahol volt.
Nem mindegy, hogy 10k hekin 200 katonáért fedezel plusz 1 hektárt, vagy éppenséggel 5000 katonáért. Nem mindegy, hogy a piacra más játékosok teszik ki drágán a katonát, vagy éppen... hm. Nem magyarázom. Nem támogatnék egy fordulási kényszert a legfelsőbb szintekről. Se A-ból, se D-ből. Sorry, én igy látom. Millió oka van, tényleg nem akarok itt százötven oldalt irni. |
Quote:
2. Ha a játék szabályai változnának úgy,hogy kötelező vagy kényszerszerű lenne a fordulás A-ból is egy bizonyos idő után. Ezt csak és kizárólag a TOP1-re gondoltam. Hiszen számomra felfoghatatlan,hogy minek akar valaki évekig ott csücsülni. Nem akar játszani?Nem érdekli a kihívás?Vagy mittudom én.... Ha most lefordul akkor valóban csak kis kék a jutalma. De ha lenne címlapi "Hall of Fame" akkor örök dicsőség lenne a jutalma. |
Quote:
mivel ugyabban a klánban van a top5 mondjuk, gond nélkül bebontogatják az aktuális top1 orit, ha erős lenne a morálromlás, mondjuk top2-nek, amíg lemennek a top körei viselhető szintre. és így tovább. |
Quote:
TOP1 Ori/Klán. Ahogy tetszik vagy ahogy megoldható. A lényeg annak a megakadályozása,hogy akár örökké lehetetlenné tegyék a Legmagasabb cím elérését. Cserébe örökké emlékezni fog rájuk a Hódítós közösség. |
szerintem aki onnan lefordul teljesen feleslegesen íródik be egy ilyenbe. aki a top klánból lefordul és esetleg visszamászik ugyanoda minden játékos aki figyeli a játék eseményeit kalapot emel előtte.
meg amúgyis miért fontos bárki számára h ismeretlen emberek előtt szerepeljen, sztár legyen? aki meg ismeri úgyis tudja h mit ért el. |
websec: inkább nem fejtem ki ebbéli nézeteimet főleg hogy már nem játszom. De nem úgy fejtettem volna ki ahogy Gee tette :)
Csak azt jeleztem hogy kár ezt feszegetni mert ugyse fog ez a rendszer változni és pont azért nem amit Gee kifejtett :) No most jól megaszondtam :) De szerintem érted :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:17. |