![]() |
Quote:
Az nekem lett volna "ciki" ha ennyi lett volna a gond.;) Én már minden tőlem tellő dolgot kiróbáltam vele. Amit nem értek még most sem, az az,hogy mitől javul illetve romlik el újra és újra. Ez az X-Aktás dolog zavart nagyon... |
Szerintem a mágnes gyengülhetett el.
Valahol olvastam... Ha ez igaz, akkor menthetetlen. "Raw Read Error Rate" Ennek mennyi az értéke? Esetleg nem teszed be a smart-ot? Csak hogy legyen mit néznünk? :) |
Mármint ami a fejet mozgatja?
Vagy milyen mágnes? És ha az a baj akkor miért tűnik el az eszközkezelőből is a Winyó? Ha fizikai a hiba akkor hogyhogy nem állandó jellegű? Ezt nem értem.... Holnapra ígérem ezt is ideteszem "Raw Read Error Rate" : De most hagyom aludni a családot. :) |
Quote:
És szerintem kb úgy működhet mint a cd-ken a karcok hibáinak a kijavítása... Egy ideig műxik, utána pedig elveszíti a cucc a fonalat. :) De inkább úgy működhet, hogy elveszti a mágnesességét és ezért "elfelejti" az adatokat. |
Quote:
Így már értem... De azt még mindíg nem,hogy miért tűnik el nyomtalanul a rendszerből. Nem baj,már nem is érdekel. Végső elkeseredésemben kértem itt segítséget. Úgy látszik meghalt és kész,megy is a kukába.... |
Quote:
Illetve biztos van aki elszórakozna vele. Vagy lehet hogy felkeresnék egy erre szakosodott topikot. (esetleg tudok adni címet privátba) :) |
|
Quote:
http://www.uberreview.com/wp-content...desk-clock.jpg |
Quote:
Igazad van,elektronikai hulladék... Ha még el kellene küldenem valakinek,hogy eljáttszon vele akkor még plussz postát is fizessek? Nem ez lesz a sorsa.... Inkább házi számtech órát csinálok a fiacskámnak.:) Boncolni fogunk.:D Legalább megérti mitől műxik a gépe.... (És melyik az a része ami mindíg kicsinek/kevésnek bizonyul.) :D:D:D |
Quote:
Mit szólna az órás ha bevinném a Winyót és a képet? Vajon elkészítené? :D:D |
All times are GMT +1. The time now is 14:13. |