Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Bankkártyás fizetés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2657)

vityu 01-23-2008 20:17

Quote:

Originally Posted by vinnyo (Post 153777)
Lehet,hogy magyarul nem értek,pedig szakmám? Háromszor elolvastam.
Ez olyan mint a tata a kupiban.Akkor azt jelenti,hogy már túl vagyok rajta?

nyilván...

Ati 01-23-2008 20:28

Quote:

Originally Posted by vinnyo (Post 153777)
Lehet,hogy magyarul nem értek,pedig szakmám? Háromszor elolvastam.
Ez olyan mint a tata a kupiban.Akkor azt jelenti,hogy már túl vagyok rajta?

Ezt Neked kell tudni. Én nem tudom, hogy mi van odaírva, mert nem tudom, hogy melyik országról van szó. :)

vinnyo 01-24-2008 09:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 153793)
Ezt Neked kell tudni. Én nem tudom, hogy mi van odaírva, mert nem tudom, hogy melyik országról van szó. :)

A történet a következő:
Egy barát meggyőz,hogy ez egy nagyon jó stratégiajáték. Sokat hallottam róla,sőt egyszer már a regisztrációs oldalig el is jutottam. A függőség szövegrész meggyőz(ismerve magam),és inkább hanyagolom.De most "vállalom a kockázatot".Barátom tanítani akar,ezért az 5(x) csoportot ajánlja,mert ő is ott van. Regisztráció,és legnagyobb elkeseredésemre 5(y). Az x y jelen esetben nem valós csoportmegnevezés,hanem ismeretlen.És itt klappol a történet a témához.
Zéróstart,hátha átkerülök,ugyanaz.Talán még országtörléssel is próbálkoztam.És újra...Azóta már tudom,hogy ez nem megy.Akkor meg hiába olvastam el a súgót,mert nagyon sok az info egyszerre.Zöldfülü legyen a talpán az, ki ezt mind egyből megérti és megjegyzi.És a kérdés: Létezik,hogy a zéróstart miatt elestem az ingyenes v.i.p. kipróbálhatóságtól?!Erre vonatkozóan ugyanis nincs a súgóban utalás.Sokat gondolkoztam,és egészen bíztos,hogy nem estem át rajta,anélkül,hogy észrevettem volna.Ha az öt piacot nem is veszem észre,de a bonusz csak megjelent volna a segélyben. Márpedig rendszeres bonuszlátogató vagyok, sok kicsi sokra megy alapon.
Bocsi,ha egy kicsit hosszúra nyúlt,és ígérem nem fogom többé boncolgatni a témát,ha választ kapok a kérdéseimre. Hogyan ajánlja fel a rendszer a v.i.p. tagságot? Aktiválás előtti zéróstart miatt elúszhat a v.i.p.? :(
Azt meg ugye megérted Ati,hogy országom nevét nem szívesen írnám ide, mert más fórumokra is írdogálok.

Ati 01-24-2008 09:46

Quote:

Originally Posted by vinnyo (Post 153885)
Hogyan ajánlja fel a rendszer a v.i.p. tagságot? Aktiválás előtti zéróstart miatt elúszhat a v.i.p.? :(

Van egy piros felirat az országadatok fölött:

"Országod jelenleg nem VIP ország. Kérünk, hogy VIP tagságod aktiválásával segítsd munkánkat. Kattints ide a részletekért."

E FÖLÖTT van egy ilyen felirat feketével:

"Unod, hogy hajnalban kell kelni a képzések miatt? Unod, hogy holtidő van a tekercsírásban? Hétvégén rengeteg időt vesztesz a szabadság miatt? Azon izgulsz, hogy hazaérsz-e időben feltenni a varázslatokat? Esetleg kevés a napi 3 piac? Akkor egy helytartóra van szükséged! Kattints ide, és igényeld most!"

Ez utóbbira (a felső, fekete, "Kattints ide, és igényeld most!" mondatot tartalmazóra) kell kattintanod a próbahelytartó igényléséhez.

vinnyo 01-24-2008 09:51

Hát igen...Az emberi hülyeség tényleg határtalan.Én csak a pirosat kattintgattam,és három hónapja nézem a sok feliratot. Miért nincs ilyen fejfalbaverős ikon???
Köszönöm a türelmet. Van mit

All times are GMT +1. The time now is 10:50.