![]() |
Quote:
9 éve arról szólt, hogy ki milyen stratéga 8 éve hogy ki, mennyit ül a gép elött az elmúlt 7 évben, hogy ki mennyit ül egyhelyben törpeként, vagy tekiíróként, vagy kiképzőként, vagy szimplán tart egy táporit ezekre alkalmatlan vagyok inkább játszni szeretek, ezért szeretem lekopasztani a termelőket mindig van másik út, csak tudni kell alkalmazkodni ha valakinek nem tetszik a piacon tartott milliárdok hatlma, annak javaslom az arénát az még a tiszta játékra van hangolva |
Hányadik témát is sikerült ma teljesen szétoffolni?
Jó kis napot zárunk... |
Quote:
:D:D persze ez nem fog menni, ezt Ati többször is kifejtette ugyanakkor ne feledjük el, a piacra kitett áruk hazatérési idejének megjelölésének bevezetése nagyban megkönnyítette a piac raktárként való használatát. |
Quote:
minden érzelmi alapon zajlik ha lezárod, nem lesz vele több gond |
Quote:
Amit ma produkálknia sikerült többeknek is, az minden kritikán aluli. Holnaptól a fórum szankcionálása egy kicsit megváltozik, és a notórius offolóknak hosszútávon nem lesz itt helyük. Sajnálom. |
Quote:
Nem ertem a topic kerdesenek a lenyeget se. Azt sem latom, mit szeretnenek az emberek kihozni. Van itt vmi, ami nem tetszik vkinek? Van itt vmi javaslat? Vagy vegulis mi ertelme ennek a topicnak? Csoda, hogy az utalas meg nem merult fel.... ps: ahogy latom, most mar mindegy :) |
Közben pedig téma a chat-be átmozgatva, mivel már közel sem szól arról, ami a témája volt. Chatnek viszont kiváló.
|
az érzékeny pont mindig sokaknak fáj
|
Bitang ügyes vagyok, végül csak megtaláltam a tegnap nyitott topicomat:D:D
Igaz más helyen van és más a neve is, de legalább megvan még:) Gondolom mivel chat lett belőle nem számít offnak ez a beírásom |
Na, végre egy Chat topic, itt nem számít offnak :p
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:09. |