![]() |
Quote:
|
Quote:
láttam már 2000 bankos orit is. viszont abba pénz is kellett;) |
Quote:
Én még nem találkoztam olyan csoporttal ahol sok kereskedő van, és magasak a drágakő árak. Vagy az egyik, vagy a másik a jellemző. Ellenben rengeteg olyan csoport van, ahol nem létezik katona piac a relatíve olcsó katona árak miatt. Ha még is kirakod őket, akkor 4-5 percen belül elkelnek. Az ilyen csoportokban, vagy nincs, vagy nagyon-nagyon ritka a sok bankos kereskedő. |
A bankokat kihagytad, szerintem úgy több pénz jön a játékba, mint drágakőeladásból.
|
Az aranyalmára vonatkozó megállapításodat megcáfolandó: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2384
Teljes függőség :p Honnan jön a pénz? Egyrészről jön ugye az adókból.Ott a bónusz,ami a vipeseknél hozzáadódik a segélyhez. Mikor valaki új országot regisztrál,akkor máris 100k arannyal több lesz az adott csoportban,meg hát az új ország adóbevétele ..etc Ez ugye nem sok,de pénz,pénz :) Kereskedő személyiség esetén jön a bankokból a kamat,ez is egy pénzszerzési lehetőség .. valamit kifelejtettem? |
|
Quote:
de ezek csak a közvetlen bekerülések, közvetve a megtermelt javak eladása, más által megvétele és képzésre, építkezésre elhasználása... valahogy így marad meg az egyensúly... gondolom:D |
Quote:
*rövid* |
Quote:
... Bank: 13375 Ejj |
Quote:
Más ugye nincs? |
All times are GMT +1. The time now is 06:03. |