![]() |
Quote:
a +10% támadóerő elég durva lenne..:D de pl a császár 200 ért is megvehetné a drágakövét :D :D |
Quote:
|
Quote:
|
sztem is egy jó ötlet
érdemes rajta elkondolkozni, csak már túl késő van hozzá, h használható ötletem legyen az eddigieket kiegészítve/módosítva. |
Esetleg úgy tudnám elképzelni, hogy ne minden faj választhasson mindenfajta politikai berendezkedés közül... Zombik, orkok... Még mindig nehezen tudom elképzelni, hogy az orkok között kiírják a szabad választásokat. :D A zombiknak meg agyuk sincs hozzá... Summa summárum: legyen fajspecifikus. Nyilván az ember az, amelyik bármelyikre képes:) A gnómok mondjuk ne élhessenek diktatúrában, meg ilyesmik, csak példaként hoztam őket.
Ez esetben én is támogatom az ötletet. |
de ebből meg megint csak az lenne, hogy "persze neki lehet, akkor nekem miért nem!!" :confused:
|
így van, de a fajválasztás szabad. Amúgy különben nem nagyon tetszene, említett érveim miatt. Tudom, hogy így meg még inkább előtérbe kerülnek bizonyos fajok. Ez is probléma, de akkor is, én komolytalannak tartanám, ha minden faj mindent választhatna.
|
na igen, mert így is vannak úgymond "jobb fajok, és kevésbé jobbak" és ez még jobban elmélyítené ezt, és a végére csak néhány faj maradna a hódban, talán a kezdők akik leeht hogy olyat választanának, ami nem éppen a legjobb
|
Quote:
és azt örömmel látom, hogy elég fölényesen vezet az igen:) |
Ha ezek bevezetésre kerülnének, akkor tök jól lehetne specializálni az orikat, nem lenne az, hogy pl. fél-elf csak tolvajlásra jó, meg hasonlók... (vagy legalábbis kisebb mértékű lenne ez a jelenség)
|
All times are GMT +1. The time now is 04:08. |