![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Én is sokat nyomtam wapról és az ékezetes betük helyet csak a kódszámokat nyom a gép. Az meg hogy egy hulla mf pont beüt akkor mikor nincs bent a sereg ez egy kicsit sem lehet véletlen, tényleg lehet lehet multi, de jksz sem kizárható. A supportra kellene megírni az esetett.
|
Gyanús-gyanús, de hogy adminnak elég-e, ki tudja. Nyilván ha a tudomására hoznád a dolgot, akkor ha kell, lép rá. De addig is feltételezések csak a gyanúid. És ha minden csak merő véletlen, ami szintén nem lehetetlen, akkor valakivel kitoltál.
|
Quote:
|
Quote:
amúgy pedig ahhoz amit mondtál: szerintem 0 arra az esély, hogy ilsen feltételek mellett valaki mutlival repüljön :) |
Quote:
|
Nem biztos,hogy multi a dolog...
Amikor hullával toltam,mindenkit bepróbáltam,akinek változott valamennyit a pontja,mert ez az egyetlen tájékozódási pont. |
Quote:
Tehát Tsobi; tessék próbálkozni a bejelentéssel... :D:D:D:D:D |
le kell verni öket:)) nem pedig jelentgetni:)))
Legalább vn egy kis kihivás. A multkor az egyik taggal levelezgettem, ztán kérdeztem valamit, erre egy másik orbol kapom a választ. Vicces volt, mondjuk mikor irtam a választ a srácnak. Egyből törölte az egyik oriját. Pedig nem jelenteni akartam, hanem törlésig ütni:)) |
All times are GMT +1. The time now is 18:43. |