Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Multisok buktatása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2589)

Dragi 12-23-2007 17:25

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 146097)
Nem odajuttatni,mert Y-ban azon a magasságon nincs egy orkom sem :(:p

Másrészt meg ahogy a nyitó hsz-ben bennevolt,csak választ szeretnék,hogy ezen a szálon lehet-e bizonyítani.

van két orim egyiket kölcsön adom pínz is van benne pár ütés és ott lennél :D:D:D

Tsobi 12-23-2007 17:39

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 146098)
van két orim egyiket kölcsön adom pínz is van benne pár ütés és ott lennél :D:D:D

Na tehát,mikot mennek Y-ba? :p

Ferenc5259 12-23-2007 17:41

Én is sokat nyomtam wapról és az ékezetes betük helyet csak a kódszámokat nyom a gép. Az meg hogy egy hulla mf pont beüt akkor mikor nincs bent a sereg ez egy kicsit sem lehet véletlen, tényleg lehet lehet multi, de jksz sem kizárható. A supportra kellene megírni az esetett.

stampi 12-23-2007 17:50

Gyanús-gyanús, de hogy adminnak elég-e, ki tudja. Nyilván ha a tudomására hoznád a dolgot, akkor ha kell, lép rá. De addig is feltételezések csak a gyanúid. És ha minden csak merő véletlen, ami szintén nem lehetetlen, akkor valakivel kitoltál.

Tsobi 12-23-2007 17:52

Quote:

Originally Posted by stampi (Post 146107)
Gyanús-gyanús, de hogy adminnak elég-e, ki tudja. Nyilván ha a tudomására hoznád a dolgot, akkor ha kell, lép rá. De addig is feltételezések csak a gyanúid. És ha minden csak merő véletlen, ami szintén nem lehetetlen, akkor valakivel kitoltál.

Tegnap volt egy film a Film+-on .. ott hagnzott el,hogy mindennek az ellenkezőjére megvan a 4,4%-os esély :) Természetesen ez erre is igaz.

Andrew 12-24-2007 00:37

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 146108)
Tegnap volt egy film a Film+-on .. ott hagnzott el,hogy mindennek az ellenkezőjére megvan a 4,4%-os esély :) Természetesen ez erre is igaz.

ez a mondat megragadott... mi a halált jelent ez?:D:D mármint ezt mivel támasztották alá a filmben?
amúgy pedig ahhoz amit mondtál: szerintem 0 arra az esély, hogy ilsen feltételek mellett valaki mutlival repüljön :)

Tsobi 12-24-2007 00:47

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 146202)
ez a mondat megragadott... mi a halált jelent ez?:D:D mármint ezt mivel támasztották alá a filmben?
amúgy pedig ahhoz amit mondtál: szerintem 0 arra az esély, hogy ilsen feltételek mellett valaki mutlival repüljön :)

HOgy mivel támasztották alá,arról fogalmam sincs :) Csak kapcsolgattam .. valami ferdefejű mutánsot üldöztek .. na mindegy. A szövivel remélhetőleg nem lesz több gond,hullott a férgese :)

Sven 12-24-2007 06:58

Nem biztos,hogy multi a dolog...
Amikor hullával toltam,mindenkit bepróbáltam,akinek változott valamennyit a pontja,mert ez az egyetlen tájékozódási pont.

Pali papa 12-24-2007 07:42

Quote:

Originally Posted by stampi (Post 146107)

Ha jól emlékszem Ati azt mondta, hogy ha valami rosszalkodásgyanús, akkor kap az illető egy rosszpontot. Ha összegyűlik X roszpont akkor anarch.
Tehát Tsobi; tessék próbálkozni a bejelentéssel...
:D:D:D:D:D

richardka 12-25-2007 16:27

le kell verni öket:)) nem pedig jelentgetni:)))

Legalább vn egy kis kihivás.

A multkor az egyik taggal levelezgettem, ztán kérdeztem valamit, erre egy másik orbol kapom a választ.

Vicces volt, mondjuk mikor irtam a választ a srácnak. Egyből törölte az egyik oriját.
Pedig nem jelenteni akartam, hanem törlésig ütni:))

All times are GMT +1. The time now is 18:43.