![]() |
Quote:
|
eddíg kellett érte fizetni.
B ben próbálj átépíteni 18 kör alatt 2200 hekit... |
Pedig Ákosnak igaza van. Eddig úgy volt, hogy ami építés alatt volt, az tűnt el, az üres az megmaradt, vagy maxheki felett a felesleges mennyiség ugye szublimált.
A pipa vonatkozhatna az építés alatt álló területekre, üresek meg maradjanak csak üresek :) |
Hóhér ... én egyszerűen játszani szeretnék, és nem 1000 kört eltölteni a topban pislogva magam elé. Van aki ezt szereti, lehet te is ... az lép magas hekin és termelget, semmi gond nincs ezzel. Aki viszont játszani akar, lehetősége van önként lemondani a földjéről és alacsonyabb hekin folytatni a játékot remélhetőleg eseménydúsabban, mint az 1000 heki unatkozás a topban.
Konkrétan ezzel mi a problémád? Ez egy ilyen játék, én semmi meglepőt nem találok benne, ha van olyan aki harcolni is akar. Igenis nagyon jó ötletet hozott fel Ati! |
Quote:
|
Quote:
az ötlet jó, csak nem teljesen illikbe az eddígi játékba. eddíg fizetni kellett érte , nem is keveset. vagyis az amúgy is erős országok anyagi helyzetét gyengítette ez a lehetőség eddíg. ha ingyenessé tesszük, mégjobban erősődnek ezek az országok. de kezdtek meggyőzni, lehet túl konzervatív vok :) |
Talán mert előző csoportban is játszani akartam, és amíg volt kivel mentem felfele?
|
Quote:
Az ha beixeli ezt, bukja el az üreseit? |
Támogatom az opciót!
Számomra nem érv, h 1 erősebb szövi ujra lenntebb pozicionálja agát és szegény csopin megint végig megy... akkor ennek a szövinek megint pénzba, időbe és energiába telik majd végig verni a csopit, ergo megérdemlik... és ez kevés indok az ellen h jksz-t zárjatunk ki ezáltal a módosítás által, mert jelenleg leüttetné magát azaz erős szövi akik ujra végig akarják verni a csoportot.... |
Quote:
A hozzászólás többi részét nem értem. Ha üres hektárokkal akar lépni, akkor azokkal lép. Sőt, ez az alap, hogy azokkal együtt lép. |
All times are GMT +1. The time now is 18:37. |