Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Milliós Internetes csalás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2539)

[HTPA]GeeForce 12-08-2007 12:25

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 141395)
Az egyik hsz-edben egykalap alá vetted mind a 3-at erre alapoztam:)

régen rá lehtett fizetni az amwayre, ha gbeszálltál. mert ott is először magadnak kellett venned a teréket, és utána +terméket amit eladsz. ha nem tudtad eladni, akkor a tulaj igy is ugy is jól járt. te meg ott maradtál 200 felmosóvödörrel a nyakadon. Meg ablaktisztítóval. Amti egyébként a boltban megkaptál ugyanannyiért, ha nem olcsóbban... :(

BimmBimm 12-08-2007 12:27

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 141398)
régen rá lehtett fizetni az amwayre, ha gbeszálltál. mert ott is először magadnak kellett venned a teréket, és utána +terméket amit eladsz. ha nem tudtad eladni, akkor a tulaj igy is ugy is jól járt. te meg ott maradtál 200 felmosóvödörrel a nyakadon. Meg ablaktisztítóval. Amti egyébként a boltban megkaptál ugyanannyiért, ha nem olcsóbban... :(

Ez így van, sőt most is így van. De a pénzedért kaptál valamit amit tudsz használni. Az más dolog hogy nem feltétlen akarsz egyszerre 200 felmosóvödröt de az már legyen a te gondod ha nem tudod elpasszolni:D

[HTPA]GeeForce 12-08-2007 12:30

Ezzel egyetértek :)

ATi: Még mindig áll a javaslatom :D

[HTPA]GeeForce 12-08-2007 12:30

Off: Bimmbimmnek 666 hozzászólása van !!!!!!!!! :O On:

Ati 12-08-2007 12:35

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 141401)
Ez így van, sőt most is így van. De a pénzedért kaptál valamit amit tudsz használni. Az más dolog hogy nem feltétlen akarsz egyszerre 200 felmosóvödröt de az már legyen a te gondod ha nem tudod elpasszolni:D

Ugyanígy működnek a karácsonyi kaktusz-árusok is... Megvesznek egy raklap kaktuszt X pénzért, utána az ő dolguk, hogy mit cisnálnak vele. Ha eladják mind, akkor nyertek rajta, ha nem, akkor lesz 400 kaktuszuk. Ettől ez még nem piramisjáték.

Tényleg, egyre több ilyen "dolgozz otthonról" reklámot látni neten. Egy időben nézegettem ezeket, és külföldi kattingatós oldalakra feliratkozásokat hirdettek. Manapság ez már nem akkora divat. Mostanság tudja valaki, hogy mit hirdetnek ezek? Ezek is ilyen "nyertél a lottón" jellegű átverések, vagy valósak?

Ati 12-08-2007 12:37

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 141402)
ATi: Még mindig áll a javaslatom :D

Ezek a "nyertél" levelek többnyire csak levelek. Valami ingyenes című feladóról, szintén ingyenes címre kell válaszolnod. Mégcsak weboldal sincs mögöttük.

BimmBimm 12-08-2007 12:39

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 141403)
Off: Bimmbimmnek 666 hozzászólása van !!!!!!!!! :O On:

Ördögi vagyok/voltam :D:D:D

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 141412)
Ezek a "nyertél" levelek többnyire csak levelek. Valami ingyenes című feladóról, szintén ingyenes címre kell válaszolnod. Mégcsak weboldal sincs mögöttük.

Írok én egy hoax-ot csak mondd miről!:D:D:D

[HTPA]GeeForce 12-08-2007 12:40

Oké, de én arra gondoltam, hogy lenne webdesign is :D Bár egy e-mailnak is lehet ütős háttere. ;)

Ati 12-08-2007 12:42

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 141418)
Oké, de én arra gondoltam, hogy lenne webdesign is :D Bár egy e-mailnak is lehet ütős háttere. ;)

No a lottónyertes e-mailnek még háttere sincs. ;)

Előkeressek egyet gyorsan? :D Pill... :D

[HTPA]GeeForce 12-08-2007 12:43

EL ne külddd !!! Nemár !!! :D Ne csináld, ma hajnalban vakartam össze az outlukomat ! :D:D:DD

/Segítség!/

All times are GMT +1. The time now is 00:35.