![]() |
ATI!!
ha erre járnál, szerintem elférne, egy ugynevezett EGYÉB kategoriás topiK, ami nem konkrétan szool valamiről, hanem beleférne olyan dolog is ami más kategoriába nem annyira.most per pillanat példát is tudnék mondani, de holnap má ne kérdezzd meg mi volt az.... de mindenesetre lehet h. volna rá kereslet.. (ha tévedtem , vessd el..) |
Quote:
|
lenne 1 kérdésem. miért van az néha, hogy ha rákattintok az 'Első olvasatlan' linkre, akkor nem az első olvasatlan üzihez ugrik, hanem az utolsó üzihez abban a témában?
(bocs, ha ezt nem ide kellett volna írnom...) |
Quote:
|
a 'Go to last post' link nem ott van...
eddig, a topic megnyitása után a bal felső sarokban található 'Első olvasatlan' ('View First Unread') linkre szoktam kattintani a 'Szólj Hozzá' ('Post Reply') alatt. nem hiszem, hogy el lehet téveszteni... |
Quote:
|
Quote:
|
Nem is egyre döcögösebb hanem sokszor nem megy, Database error hiba üzit kapok, és ha meg bejön egy oldal az kb olyan érzés mint mikor még 33,6-os modemmel nyomtam. Ehh, nem is, az sokkal gyorsabb volt.
|
Quote:
|
kb 50%-ban ugrik az utolsó hsz-hez, mint ahogy most is...
mostanában nálam is döcög a fórum, és nem nagyon van kedvem benézni. :( habár jelenleg egész jól megy... |
All times are GMT +1. The time now is 03:27. |