Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   NorTherN DarKNesS (#497390) [5/V] (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2519)

DeathSurf 12-01-2007 10:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 138971)
A legbiztosabb, ha eleve oda regisztrálsz. Az anarch egyik célja, hogy játéklehetőséget biztosítson azoknak is, akik a normál játékban nem tudnak résztvenni. Akár családi játék miatt, akár azért, mert több országgal szeretnének játszani, akár egyéb okból.

Aham, ertem.az en fejemben, anarch = csalok... ez olyan megalazo :S
A FAQ azt irja lehetseges egy geprol jatszani amiert anarch jarna peldaul, csak ne legyenek szoviben. Ha ezt nalam is meg lehetne oldani, hogy ne keruljek at tok jo lenne. Nekik mit kell tenniuk azonkivul, hogy nem szoviznek?

DeathSurf 12-01-2007 10:46

A "Szabályos játék védelme" indoklást használjuk minden olyan esetben, amikor nem egyszeri, hanem visszatérő cselekedetek miatt kerül valaki áthelyezésre. Ilyen például, ha nemcsak a saját országodat irányítod, hanem rendszeresen szövetségesed országát is; vagy bármilyen módszerrel megpróbálod kijátszani a Hódító ellenőrzőrendszerét. Ide tartoznak továbbá egyéb olyan szűrések eredményei is, amik a tiszta játékot hivatottak szolgálni.

Ezekrol a szurokrol megtudhatok tobbet? amennyiben nem, vegigondolnad, hogy esetleg ezeknek nem felel meg az orszagom? mindig a szab. jatek vedelme miatt repulok.

DeathSurf 12-01-2007 10:55

Anarchban van akinek 50 orija van.. eselyem sincs ..

[HTPA]GeeForce 12-01-2007 11:00

Olyan is van, akinek 400.... :D
Esélyed meg van. Neked is lehet annyi. ;)

DeathSurf 12-01-2007 11:07

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 138977)
Olyan is van, akinek 400.... :D
Esélyed meg van. Neked is lehet annyi. ;)

epp most mondtam hogy csak 1et akarok.. anarchba menjenek a csalok :) vagy akinek bejon a 400 ori :)
mondjuk ez is lehetne guiness rekord.. ^^

Kutyuleee 12-01-2007 12:46

Quote:

Originally Posted by DeathSurf (Post 138978)
epp most mondtam hogy csak 1et akarok.. anarchba menjenek a csalok :) vagy akinek bejon a 400 ori :)
mondjuk ez is lehetne guiness rekord.. ^^

ezzel, sztem nem lopod be magad sok ember szivébe;) én is egy (néha 2) orival nyomtam anarchban, oda regelve, nem átdobva, csak unalom üzésként. Ezek közül egy ori még él, csak ki van nullázva;)

LotR 12-01-2007 16:07

Üdv!

Nos javaslom h ha azért nyitottad a topicot h rájöjj a problémádra, és tudj normálba jáccani akkor ne OFFold szét.. akkor menj chat topicba.. ;)
:mad:

DeathSurf 12-01-2007 18:13

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 138992)
ezzel, sztem nem lopod be magad sok ember szivébe;) én is egy (néha 2) orival nyomtam anarchban, oda regelve, nem átdobva, csak unalom üzésként. Ezek közül egy ori még él, csak ki van nullázva;)

Nem celom belopni magam a szivukbe de miutan ott oly sok minden megengedett.. nem tudom. Azert 400 ori eleg sok =) meg ott van a jksz.
Nem vagom miert nem nevezhetem neven az embereket. Rendben van belatom nem csal mindenki aki ott van epp azert amit leritatok miert is van az anarch, de a csalok is odakerulnek, marha lebuknak. Oke van aki probalkozik, probanak enis oda inditottam de elfogadom ha az altalam csalo-szintnek velt szint miatt csalonak hivnak, ez az en meglatasom nem mondom, hogy jo csak azt, hogy en igy latom. Nem tudtam, ne haragudjatok, hogy az anarchista csopi egy ennyire kozkedvelt valami. Ennek ellenere sem szeretnek odakerulni. teszt jelleggel meg van ott ket orim valszeg nemsokara lesz egy 3. is :(
normalban azert jobb jatszani, mert ott mindenki egyenlo eselyekkel indul. egy orszaga lehet es kesz, egy eselye van, az elet is errol szol, ritkan adodik meg egy lehetoseg. az anarchista epp ennek az ellenkezoje..^^

DeathSurf 12-01-2007 18:15

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 139032)
Üdv!

Nos javaslom h ha azért nyitottad a topicot h rájöjj a problémádra, és tudj normálba jáccani akkor ne OFFold szét.. akkor menj chat topicba.. ;)
:mad:

Szeva,

nem OFF olnam szet, ha azok akik olvassak arra reagalnanak, ami a valodi problema, nem pedig arra, hogy en ezt hogyan adom elo. ;)

-Fegya- 12-01-2007 18:23

Quote:

Originally Posted by DeathSurf (Post 139068)
Nem celom belopni magam a szivukbe de miutan ott oly sok minden megengedett.. nem tudom. Azert 400 ori eleg sok =) meg ott van a jksz.
Nem vagom miert nem nevezhetem neven az embereket. Rendben van belatom nem csal mindenki aki ott van epp azert amit leritatok miert is van az anarch, de a csalok is odakerulnek, marha lebuknak. Oke van aki probalkozik, probanak enis oda inditottam de elfogadom ha az altalam csalo-szintnek velt szint miatt csalonak hivnak, ez az en meglatasom nem mondom, hogy jo csak azt, hogy en igy latom. Nem tudtam, ne haragudjatok, hogy az anarchista csopi egy ennyire kozkedvelt valami. Ennek ellenere sem szeretnek odakerulni. teszt jelleggel meg van ott ket orim valszeg nemsokara lesz egy 3. is :(
normalban azert jobb jatszani, mert ott mindenki egyenlo eselyekkel indul. egy orszaga lehet es kesz, egy eselye van, az elet is errol szol, ritkan adodik meg egy lehetoseg. az anarchista epp ennek az ellenkezoje..^^

Én nem játszok anarchban, de nagyon sok jó játékos ott (is) játszik. Ott senki sem csal, mert ott olyanok a szabályok, hogy lehet több orid, beléphetsz mások országába kötöttségek nélkül, összefoghatsz másokkal, stb. Ott úgy játszanak, hogy betartják az ottani szabályokat.
Tulajdonképpen az anarch a legkevésbé csaló csoport, hiszen ott szinte nincs csalás, a többi csoportban viszont mindig akadnak, akik megszegik a szabályokat.

All times are GMT +1. The time now is 12:53.