Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Amikre célszerű felkészülni az új verzió előtt (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2504)

Pali papa 11-26-2007 16:05

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 137642)
Pali mi nem szívunk ezzel az a lényeg:p
L

Pedig még olyan jól jönne néhány heki...
:D:D:D

Toti 11-26-2007 16:05

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 137645)
eddig sem kellett :rolleyes:
eddig is működött bontással

Igen. Nem azt mondtam, hogy eddig nem lehetett. De viszont eddig ott volt a lehetőség a földleadásra. Mivel nem volt minimum meg lehetett szervezni a jksz-t ha vki nagyon akarta. Mostmár ez a lehetőség kiesik. Vagy esetleg rosszul értelmezem?

-Fegya- 11-26-2007 16:07

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 137625)
De ugye fordulaskor torlodik? Szoval ha egyszer az 5/akarhol elertem 2k hektart, fellepek, lefordulok B-bol vagy A-bol, akkor nem 1700 lesz a minimum foldem, hanem 170?

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 137627)
Forduláskor törlődik.

Ugye szintlépéskor is törlődik?

Ati 11-26-2007 16:08

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 137654)

Szintlépéskor is törlődik, így van. Ha 5. szinten 2000 hektáron vagy, és fellépsz a 4. szintre (600 hektárral), akkor a 4. szinten a mért legnagyobb területed 600 hektárról indul.

Andrew 11-26-2007 16:19

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 137649)
Igen. Nem azt mondtam, hogy eddig nem lehetett. De viszont eddig ott volt a lehetőség a földleadásra. Mivel nem volt minimum meg lehetett szervezni a jksz-t ha vki nagyon akarta. Mostmár ez a lehetőség kiesik. Vagy esetleg rosszul értelmezem?

csak furcsán jött ki az h kell :D

Toti 11-26-2007 16:22

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 137660)
csak furcsán jött ki az h kell :D

Én értettem.:D nem gondoltam, hogy másoknak ez máshogy értelmeződik. De sikerült kimagyaráznom nagyjából.:D

Taky 11-26-2007 16:33

Gratula az ötletért és a megvalósításért! Szerintem jó 5let! Ezexerint csak úgy lesz érdemes a max heki fölé menni, vagy akörül megállni, ha leszabizok és mondjuk közben kiárulom az orit, hogy majd fent megveszek olcsóbban mindent... ;) Ha nem szabizok le, hanem termelek kicsit és pihenek jól megérdemelt helyemen :p fenn áll a veszélye, hogy levernek és soha többé nem tudok megpattani, csak ha teljesítem az adott minimumföld feltételt, de közben annyira kezd romlani a morálom, hogy képtelen leszek feljebb kúszni, mert nem elég, hogy ütnöm kell másokat, még a népem is lázong.... húúú.. kemény lesz :) De hát aki nem ugrik a top aljáról az vessen magára... :D Aki meg ügyetelen az is, meg aki lassan halad és képes a topban is fedezéssel haladni, az is :p
A többszemélyiségü orik meg kössék fel a gatyát...

Ati 11-26-2007 16:48

Quote:

Originally Posted by Taky (Post 137666)
Gratula az ötletért és a megvalósításért! Szerintem jó 5let! Ezexerint csak úgy lesz érdemes a max heki fölé menni, vagy akörül megállni, ha leszabizok és mondjuk közben kiárulom az orit, hogy majd fent megveszek olcsóbban mindent... ;) Ha nem szabizok le, hanem termelek kicsit és pihenek jól megérdemelt helyemen :p fenn áll a veszélye, hogy levernek és soha többé nem tudok megpattani, csak ha teljesítem az adott minimumföld feltételt, de közben annyira kezd romlani a morálom, hogy képtelen leszek feljebb kúszni, mert nem elég, hogy ütnöm kell másokat, még a népem is lázong.... húúú.. kemény lesz :) De hát aki nem ugrik a top aljáról az vessen magára... :D Aki meg ügyetelen az is, meg aki lassan halad és képes a topban is fedezéssel haladni, az is :p
A többszemélyiségü orik meg kössék fel a gatyát...

A többszemélyiségű országoknak ezzel KÖNNYEBB lesz az ő extra feltételeiket teljesíteni.

2000 kör pedig a top30%-ban azt hiszem elég arra, hogy felkészülj a szintlépésre. Persze még itt is lehet maradni, hiszen a morálromlás azért itt nem lesz még olyan egetrengető. A mostani topos országok esetében, akik 17ezer körök óta vannak fent, ott már azért jelentős lehet, és nekik érdemes elgondolkozni azon, hogy szintet lépjenek, minimum 3 évnyi 5. szinten dekkolás után. :)

Remedy 11-26-2007 16:57

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 137654)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 137623)
Ez az érték minden ország esetében egyedi érték, az ország adott szinten valaha mért legnagyobb területének 85%-a.

Ez benne volt a megfogalmazasban is... :)

NorB 11-26-2007 17:56

Ati, lehet vmit tudni, arról, hogy 17 ezer körös dekkolóknak mi fog történni az orijukban?
(én nem dekkolok, csak szeretném tudni, mivel kell ezesetben megbírkózni)

All times are GMT +1. The time now is 20:25.