![]() |
És ezesetben a "hallva az otthoni helyzetről" is sántít. Hiszen otthon ott van a 10.000 üres férőhely! Tehát abszolút elképzelésem nincs, mi történik. :(
|
Quote:
|
Quote:
mivel ugye toliknál is úgy van, hogy hiába veszek be többet, mint ami otthon van, a férő helyen kívüli tolik nem lopnak. ezért szerintem akár kiküldöd, akár nem, ez is valami hasonló :) |
Quote:
|
Quote:
Ha lenne olyan opció, hogy mindkét seregből elmegy valamennyi, de nem egyforma százalékban, arra szavaznék, mivel ilyen nincs, nem szavazok. Szerintem hogy melyikből megy el és mennyi, az random lehet. |
Az is lehet. :)
Ezért kérdeztem meg a véleményeteket :P Csakmert ha esetleg valamelyik elmegy, akkor nem veszek meg potyára mondjuk 140.000 lovast.... :D |
Quote:
|
Szerintem a 2. sereg megy el.
Abból gondolom ezt mert ha kiküldesz egy sereget ami az összes helyed lefoglalja, akkor képzésről se jön be egységed hanem kapásból elmegy. Ebből gondolom hogy kiküldöd az első sereget kv előtt, kimegy. Hiába küldesz ki sereget kv után, megjelenetí hogy kiment de kv-nál szerintem a 2. el fog tünni az éterben :) |
azonos körben kiküldött seregekről beszélünk, nem?
|
Szerintem az első beüt,ha beüt .. a második meg otthonmarad :)
Hisz Gee elküldte mindegyik tábiját az első sereggel,így nem tudja a második felvonást megkezdeni :) |
All times are GMT +1. The time now is 01:39. |