![]() |
nekem mondod... egy X-es csóka elregelte a sorszámomat :(
501105 5/X saland 7.920 :( |
TÖRLÉS:
Hol a JKSZ Ati Má megint hülye (#501127) Indoklás: Nemkívánatos játékos Ugyan nem azért lett kidobva, de akár :) Bocs Ati, úgy éreztem muszáj megosztani a társaimmal mekkora kretének vannak :) |
Quote:
|
Én sose értettem hgoy lehet lebukni azután, hgoy valakit kinyomnak... :D Nem írnám le a folyamatot, de kb 1 perc alatt úgy megváltoztatom minden ismertetőjelemet az interneten, hogy nincs az a rendszer, ami kiszúrja, hogy én ugyanaz vagyok. :D (Kivéve amelyik lecsekkolja a vonalas telefonszámodat. De az törvénytelen.)
|
500626 Pippipuki
Ezzel nem tudom mi lehetett a baj, tudomásom szerint egy híres Finn falu, onnan származik Matti Nikännen, hires síugró:D:D:D |
Quote:
Hát ez nem nyert. ;) |
Quote:
Ezek szerint a Böff-ország sem fér bele? |
Quote:
|
Quote:
"- Bibííí, én ismerek ilyen szavakat is, tegnap hallottam Jencikétők, aki már nagycsoportos! - Bibííí, én sokkal gusztustalanabb is tudok lenni, nye-nye-nyeeeeeeeee." :D |
Hmm végigolvastam a topikot, és bizony volt hogy sírva röhögtem egyes országneveken. De az ért megdöbbentő/nem megdöbbentő hogy mennyire IQ-mentes emberek vannak... :D
és kicsit más ez akkor miért elfogadható? csiga-biga (#301074) hiszen a férfi nemiszerv megnevezése benne van:D:D:D (jelenlegis létező ori, és maradjon is az:D) |
All times are GMT +1. The time now is 00:30. |