Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   A fórumról... :) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Köszönet Atinak a Külső fórum üzenettárnak a bővítéséért! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2477)

Ati 11-17-2007 15:16

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 136081)
picit témától eltérő kérdés, nem találtam más topikot ami a fórumra vonatkozna,
szóval van egy ismerősöm regelt ide egy nicket, arról az e-mailjéről amelyiken magyarban van valahol aktív orija, szeretne hozzászolni pár topikhoz, de nem tud mivel ezt írja ki neki:

Nem nyithatsz új témát
Nem írhatsz választ
Nem tölthetsz fel mellékleteket
Nem szerkesztheted az üzeneteidet

Valaki tapasztalt e már hasonló dolgot, vagy ilyenkor mit kéne tenni? most már regelt egy másik e-mailre egy másik nicket de azt sem tudja használni, teljesen elvan keseredve hogy nem sikerül neki ide írni.

Ennek egész pontosan mi köze az üzenettár méretéhez? Kifejtenéd, kérlek? Köszönöm.

Tsobi 11-17-2007 15:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 136092)
Ennek egész pontosan mi köze az üzenettár méretéhez? Kifejtenéd, kérlek? Köszönöm.

No,a szőrösszívű boss :)

Peti 11-17-2007 15:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 136092)

nem találtam olyan témát ami kapcsolódhatna a témához,(bocsi ha mégis van ilyen) így ezért választottam ezt , írtam is az üzim elején ;) szegény srác hetek óta szeretne fórumozni, de soha nem sikerült neki ezért megkért hogy tegyek fel valahova egy kérdést hátha valaki tud neki segíteni :) egyébként sikerült is :D
mégegyszer bocsi ha nem megfelelő topikba írtam :o

Ati 11-17-2007 16:07

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 136096)
nem találtam olyan témát ami kapcsolódhatna a témához,(bocsi ha mégis van ilyen) így ezért választottam ezt , írtam is az üzim elején ;) szegény srác hetek óta szeretne fórumozni, de soha nem sikerült neki ezért megkért hogy tegyek fel valahova egy kérdést hátha valaki tud neki segíteni :) egyébként sikerült is :D
mégegyszer bocsi ha nem megfelelő topikba írtam :o

Ha nem találsz megfelelőt (ami előfordul), akkor nyiss egyet, ami már megfelelő is lesz. :) Köszi. :)

Peti 11-17-2007 16:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 136102)
Ha nem találsz megfelelőt (ami előfordul), akkor nyiss egyet, ami már megfelelő is lesz. :) Köszi. :)

oké :D csak nem akartam egy olyan topikot feleslegesen nyitni amire max 2 válasz lenne

Ati 11-17-2007 16:10

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 136103)
oké :D csak nem akartam egy olyan topikot feleslegesen nyitni amire max 2 válasz lenne

Nyugodtan. Nem ez lenne az első ilyen. Sőt, igazából az az átlátható, hiszen így, ha egy tök mással foglalkozó témában van, akkor nemigen lehet érteni, hogy mit keres az ott.

Peti 11-17-2007 16:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 136104)
Nyugodtan. Nem ez lenne az első ilyen. Sőt, igazából az az átlátható, hiszen így, ha egy tök mással foglalkozó témában van, akkor nemigen lehet érteni, hogy mit keres az ott.

oké, legközelebb nyitok új topikat, ha valami nem nagyon fér bele egy másik topikba :D

J.Ati 11-22-2007 00:42

Levelesládád telítettsége: 92%.

Ismét kérek egy bővítést Ati:D:D

bár inkább törlöm a kimenőt:):D

[HTPA]GeeForce 11-22-2007 06:56

Én is köszönöm :D:D:D:D

Az új nickem is megkapta az 50 db-os minősítést! Végre nem csak 10 fér el! :)

THXTHXTHX! :D

All times are GMT +1. The time now is 18:16.