![]() |
Quote:
Hogy kihasználja és lefekteti a vasat, az igaz, de egy oprendszertől én nem ezt várnám :) Inkább adjanak ki ritkábban windózert, de az nyújtson valami tényleges előnyt, az előző verzióhoz képest. Kérdés persze, mit is tudna még nyújtani egy oprendszer, amit egyéb programokkal nem tudok pótolni :) |
Quote:
pl 200mhz P1-es 65mega rammal-->win98 1700mhz 256rammal -->Xp 3,4Ghz 2Gb ram -->Vista (bár én inkább erre is Xp;)) |
Quote:
Win98-at szerintem ma már nem kapsz, úgyhogy az kilőve. XP-t ha veszel jövőre, vagy utána, akkor rövid időn belül egyedül leszel hagyva, mert nem lesz több frissítés rá (ahogy a Win98-ra már most sincs). Nem tudom meddig tervezik a támogatását, biztos található erről valahol hivatalos infó. |
Quote:
viszont ahol lehet venni ezeket a lecserélt régi irodai (4-500Mhz-es) "instantpécéket" ott bizony kapod rá a 98-at is;) |
Nem tudom nekem Xp-m van a gepemen es lassan 3ve kifogastalanul mukodik kicsit idegenkedek a Vista-tol a legujabbtol ami meg meg sem jelent meg kitor valosaggal a frasz :D
|
Quote:
Idézet magamtól: Egyébként ennyi erővel lehetne Windows Budapest is a következő verzió... Vagy Windows Banglades... VAgy Windows Rejkjavik.... Miért pont Vienna? :O :D |
Quote:
|
Quote:
A Vistáról volt szerencsém hallani, majd láttam is, és végül teljes mellszélességgel ki is próbálhattam... Nem akarom kommentálni. Olyan, mintha egy grafikailag felturbózott XP lenne, de futna alatta egy vírusírtó a háttérben, úgy visszahúzta a gépet. Hozzátenném, hogy csomó minden még nem is támogatja.. Tehát használni is olyan volt, mintha egy sajtreszelőt ..... . :D A másik része meg ami már szóba került, a ráerőszakolás... Érdekes, már minden cucchoz kiadtak 'only vista' alatt futó drivert... ezzel egyidejűleg az xp driverek fejlesztése olymértékben lassult, hogy szinte már áll. Egyébként meg biztos lesz átmenet a kettő között. Én például találtam a videókártyámhoz egy olyan "buherált" drivert, ami jó win 98-hoz, meg xp-hez is. és csak 3 megával nagyobb mint az "original" driver... vista-xp párkapcsolatban is hamar megjelennek ezek... És én nagyon sok eredeti terméket (igen, windózt is) használok. Illetve használtam. igazából én már utálatból nem veszem meg a vindózt, inkább letöltöm, dögöljenek éhen... Egyébként hozzáteszem, a legtöbb ember aki fikázza, az valamilyen felhekkelt windózt használ... Velük közlöm, hogy az eredeti tényleg hasonlít egy oprendszerhez... egész stabil, és van benne pár plusz szolgáltatás... (ettől még utálom!:D és szarnak tartom azt is. Csak kevésbbé szarnak..:D) Ha megbízható oprendszert akar valaki, akkor még mindig a unix a legjobb megoldás. :D (szerintem) Bár azt nem raknám be egy általános iskolába... eltörik az ujjaimat, ha nem találnak paszijánszt... :D a windóz azoknak jó, akik nem foglalkoznak nagyon a géppel, és egyszerűen akarják megoldani a dolgaikat, magasabb hibaszázalék mellett... tehát pl egy 8 évesnek tökéletes arra, hogy aknakeresőzzön, meg pasziánszozzon, meg esetleg msn-ezzen a szintlén 8 éves haverjával... persze amíg le nem fagy. :D merthogy ahhoz már hálózat kell, és internet. :D (jó, ha nem kábel vagy adsl neted van, akkor nem feltétlen kell hálózat...) ezek meg már sérülékenyek. :D Mindenesere, a windóz is egész jó tud lenni, csak teleptíés után 2 órát kell szöszmötölni, hogy letiltsd, kikapcsold, kitöröld, leblokkold, felülírd, átnevezd, átírd, átalakítsd a felesleges dolgokat benne... :D Majdnem le lehet butítani annyira, hogy linux stabilitása lesz. :D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Most jut eszembe, hallottam már OpenSource Windows-ról is:):) |
All times are GMT +1. The time now is 23:46. |