![]() |
Quote:
Na mindegy, nincsenek netkávézó-indítási vágyaim azért. :D |
Ahhoz kellettt volna egy kevésbé sóher tulaj, aki befinanszíroz pár pótvinyót. mondjuk 13 db-ot... :D Én meg a fizumból nem akartam venni... :D Meg akkoriban még nem volt annyira elterjedt hogy ilyen image-ket meg host-okat írkálunk vinyókra. :D Vagy bárhova... volt ennek már vagy 4-5 éve :D
|
Sőt, vmWare image, és winyócsere se kell. :) Minden egyes ügyfél új, tisza installú Windows elé ül le, még idő se megy el a winyócserére, nem is kell új winyó, és még a kiirogatásokkal se kell szórakozni. :) Teljesen ideális megoldás netkávézókba mindenféle vírusfertőzés ellen. :)
|
Ja. Mondjuk arra nem gondoltam, hogy minden ügyfélnek emulálhatnék egy új windózt... :D
Ez egy remek ötlet, egy dolgon bukik meg: videókártya. Egy jó videókártyaemuláló programot sem találtam még. Fórumokon azt mondják, hogy nem is nagyon van ilyen... Amit a VMW emulál, az a 2D-s kb S3trio 4 MB videókártya szintü valami, hát az fergeteges. :D:D:D:D |
Quote:
|
Igen. De netezés közben is kifolyik a szemed a 800x*600y*16bit*60hz képernyőbeállításról... :D
Ezt ott tapasztaltam, hogy ugye topik is van nekije, hogy a Klingon Academy játékkal nem lehet XP alatt játszani, és mivel a fejlesztők eltűntek a semmibe, xp-patch sincs hozzá. Így hát nekiestem VMW-vel, és nyomtam enki egy win 98-at.... El is vitte 400*300-ban software módban 256 színnel. Aszittem fejbelövöm magam. :D Na gondoltam, ha már van egy ilyenem, akkor kezdek vele valamit... elkezdtem babrálni, 1 óra után fájdult meg a felejem attól a vibrálástól, amit az produkált. :D |
Egy haveromnak sikerült ezzel viszonlag használható virtuális gépet kreálni, de azt linux alól, és xp-t emulált vele. :D
|
Quote:
256 színnél azért mindenesetre többet tud, és ennél a felbontásnál is... 1024x768-ban használtam én, azt hiszem max színnel is. |
Te nem XP-t emuláltál vele? Mert abban már 3d gyorsítással rendelkező kártyát tesz... Kb egy S3 Savage 4 szintű kártyát, ami azért már kiteszi az 1024*768.at 16 bitben, meg talán 60 HZ-nél is feljebb lehet pakolni. :) De 98 alá ezt nem tudja reprodukálni. :(
|
Quote:
(Mielőtt valaki megkérdezi: igen, legális, vett verzió. Van belőle csak player is, ami ingyenes, de ez még az ezt megelőző időkből származik.) |
All times are GMT +1. The time now is 13:20. |