![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem elszállt a monitor driverje. Vagy a videókártya. Esetleg a directX. Vagy ezek közül 2. Vagy mind3. :D |
Quote:
|
Quote:
Csak szegény CRT küzd folyamatosan a kép újrarajzolásával, állókép esetén is :P |
Quote:
TV kimenet van a kártyán? Kösd rá TV-re, nézd meg azon is. |
Quote:
Próbáljál meg egy bármilyen lcd vagy tft vagy mittudoménmilyen monitoron quake 3 bajnokságot játszani.... gyorsan megrántod az egeret, és eltűnik a célkereszted, mert nem tudja olyan gyorsan utánadrajzolni........ :D Nme véletlen vettem CRT-t. :p |
Quote:
|
Quote:
Nemrég vettem LCD-t, nem veszed észre FPS játék alatt, hogy LCD előtt ülsz. Pedig nem kicsi a sensitivity-m ... |
Persze. lehet kapni 2 millisecundomos frissítésüt. 320 ezerbe kerül a 19"-os :D
Egyébként a kis sensi a lényeg ;) Q3-ban annyira lenyomtam a sensit, és úgy hozzászoktam, hogy CS-ben az 1-es sensit gyorsnak találom... :D De visszatérve a témához: Refreshlockal vigyázni! Úgy el lehet vele állítani egy windózt, hogy ember legyen a talpán aki visszacsinálja.. ;) Kitartok amellett, hogy elpattant egy driver, és egy ujratelepítés megoldhatja a problémát. (Mindzonáltal a refreshlock sokat segít! De csak ovatosan kezeljétek! > ez annak szól, aki még nem használta a progit) |
All times are GMT +1. The time now is 23:40. |