![]() |
jelen pillanatban bankkártyáról vipelek, de elég sokszor jól jönne, hogy ha a vodás telómat is tudnám erre használni :)
|
vodás vagyok, de paypal-röl fizetek, akkor most én hova szavazzak??:)))
amugy támogatom az ötletett amig nem volt paypal ugy kellett kunyiznom, vagy nem használtam a vipet |
Quote:
|
Bank kártyárol vipelek, mert gyorsabb, hosszabb időre tudok vipelni kevesebb nyomkodásal. Másrészt meg nem szeretem ha az emeltdijjas sms-ek miatt magas a számlám, de ha épp nem tudok bankkártyával vipelni akkor t-mobil.
|
Quote:
|
T-mobile és minden bizonnyal maradok is ennél a verziónál. Egyszer próbáltam VIP-elni bankkártyával de nem sikerült, így marad a mobil
|
Bankkártyával fizetek, gyors egyszerű, és 1 évet befizetek előre nincs vele utána gond.
Ha a vodafonos fizetés drágább lenne, mint a többi szolgáltatónál, akkor NE támogassuk őket. (Az egyre inkább elszaporodó, kizsákmányoló cégek közül az egyik legunszimpatikusabb a vodafone.) Több olyan játékost ismerek , aki csak a hódító miatt tart egy pannonos feltöltős kártyát. Amikor vippelni kell, beteszi a telefonba elküldi és kész. A pannon szokott ajándékba 500 Ft-okat is tenni a kártyára,főleg év vége felé, ha nem nagyon hosszabítják az érvényességét, hogy ne érvénytelenedjen el a kártya. |
nekem vodas mobilom van mar regota es eleg idegesito volt a haverokat a vipeles miatt cseszegetni. ugyhogy vegul CSAK EZERT vettem 1 pannonos mobilt. ez nem vicc, azzal a mobillal meg soha nem hivtam fel senkit es nem is fogok. csak arra van, hogy vipeljek ha lejar az adagom.
ugyhogy jelenleg igy uzemelek, tehat 1 kicsit mind1 mar, hogy lesz-e vodas lehetoseg vagy sem, de en biztos vagyok benne, hogy tobb lenne a vipelok szama ha a vodas szal is mukodne. |
Van Pannonos és Vodás Telcsim is.
Sőt az internet is a Vodafon ajándéka nálunk.(Nincs igazán más lehetőség) A Pannonosról VIP-elek de jobb lenne a Vodásról csinálni. És már többen leírták,hogy valószínűleg több VIP-es ori lenne. Így gondolom én is. |
Pannon-ról vippelek ,mert sajnos külföldröl csak ugy tudok sms-t küldeni.a banki utalásal van egy nagyon rossz élményem,tehát azt kerülöm ha egy lehetöség van.
|
All times are GMT +1. The time now is 20:56. |