Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Félelf (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2441)

Redback 11-04-2007 08:43

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 133476)
Ha nem próbáltad A-ban az óriást ne terjessz róla hülyeséget lécci.

Okok.(Én ezt jó játékosoktól hallottam, azért mondtam)

Peti 11-04-2007 09:23

Szeríntem nem kell a fél-elfen semmit sem váltzoztatni, arra van kitalálva hogy a legjobb tolvaj legyen, nehogy már még hadilag és védelem terén is erősítsük. Én imádom a fél-elfet, szeríntem akármelyik 5. szinten ez az egyik legjobban játszható faj 200 hekin, s feljebb is szépen ellehet vele lenni. 4. szintre meg tökéletesen átlehet vele épülni gnóm hadi-tolira. 200 hekin egy jól bevédett fél-elfet még egy ork is nehezen üt be, főleg ha még nincs kimaxolva, s eközben a fél-elf röhögve lelopja az összes orit (3-4 körről érdemes) s ha valakit túlságosan is sokat lop s beakarja mészárolni pár tanya bontással elmenekülhet 200 hekin akár 4-5 körre is ott meg a pár napos orikból eltudja magát látni kajával. Varik tekintetében viszont sebezhető, éppen ezért válasszon olyan célpontot akinek a szövije nem tudja őt ártani, vagy nyisson tk-t a varira s a kapu bezáródása elött 1 perccel meg lelopja a varin át a célszemélyt :)

szajonara 11-04-2007 09:35

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 133498)
Szeríntem nem kell a fél-elfen semmit sem váltzoztatni, arra van kitalálva hogy a legjobb tolvaj legyen, nehogy már még hadilag és védelem terén is erősítsük. Én imádom a fél-elfet, szeríntem akármelyik 5. szinten ez az egyik legjobban játszható faj 200 hekin, s feljebb is szépen ellehet vele lenni. 4. szintre meg tökéletesen átlehet vele épülni gnóm hadi-tolira. 200 hekin egy jól bevédett fél-elfet még egy ork is nehezen üt be, főleg ha még nincs kimaxolva, s eközben a fél-elf röhögve lelopja az összes orit (3-4 körről érdemes) s ha valakit túlságosan is sokat lop s beakarja mészárolni pár tanya bontással elmenekülhet 200 hekin akár 4-5 körre is ott meg a pár napos orikból eltudja magát látni kajával. Varik tekintetében viszont sebezhető, éppen ezért válasszon olyan célpontot akinek a szövije nem tudja őt ártani, vagy nyisson tk-t a varira s a kapu bezáródása elött 1 perccel meg lelopja a varin át a célszemélyt :)

Ez szép és jó amit leírtál de a topic indítása, félelf játszása 1/A ban, nem az hogy 200 hekin ki mit csinál, főleg gnóm toli/hadissá alakulás nélkül.

laci 11-04-2007 09:57

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 133501)
Ez szép és jó amit leírtál de a topic indítása, félelf játszása 1/A ban, nem az hogy 200 hekin ki mit csinál, főleg gnóm toli/hadissá alakulás nélkül.

Na akkor én valamit rendesen félreértettem, nem tűnt fel hogy az egész topic a félelf és az 1A viszonyáról szólna... valahogy úgy tűnt, hogy az 1A-t csak érvként hoztad fel az erősítés mellett.

Croissant 11-04-2007 10:02

Valahogy nekem is úgy tűnik, h a topic címe: "Félelf" és nem több...

Dragi 11-04-2007 10:03

Quote:

Originally Posted by laci (Post 133518)
Na akkor én valamit rendesen félreértettem, nem tűnt fel hogy az egész topic a félelf és az 1A viszonyáról szólna... valahogy úgy tűnt, hogy az 1A-t csak érvként hoztad fel az erősítés mellett.

erősítsük a hullát is meg az embert is hogy az A-ba überkafa fajok legyenek és mindenki velük akarjon jáccani :):):):)

Tyborrex 11-04-2007 11:09

Szokásosat lehet elmondani, ha valaki előáll egy ötlettel akkor megbontja azt a bizonyos kényes egyensúlyt a fajok között, ha a felest felturbózod akkor azt nem egy-két faj kárára teszed, pl az ember faj így is elég csenevész, ha a félelf még jobb tolis lesz akkor az emberek "végleg kihalnak"
A hullás probléma meg minden ilyen topikban felmerül, ahhoz képest hogy a hullát mindenki szidja 2 féle embertípus használja:
-aki amatőr és elsőre csalogatóak a bónuszok(5.szint teli van rothadókkal)
-aki x éve játszik és kihívást keres(4.topban is ott sorakoznak a hullák 200. hely körül, igaz nem sok, de van)
Ha meg kidobsz egy új fajcsomagot az a hódító 7.0 és te vagy a fejlesztője nem Atiék, magyarul ahogy meg lett mondva estélytelen mindennemű fajújító próbálkozás.

All times are GMT +1. The time now is 00:46.