![]() |
Quote:
|
Szeríntem nem kell a fél-elfen semmit sem váltzoztatni, arra van kitalálva hogy a legjobb tolvaj legyen, nehogy már még hadilag és védelem terén is erősítsük. Én imádom a fél-elfet, szeríntem akármelyik 5. szinten ez az egyik legjobban játszható faj 200 hekin, s feljebb is szépen ellehet vele lenni. 4. szintre meg tökéletesen átlehet vele épülni gnóm hadi-tolira. 200 hekin egy jól bevédett fél-elfet még egy ork is nehezen üt be, főleg ha még nincs kimaxolva, s eközben a fél-elf röhögve lelopja az összes orit (3-4 körről érdemes) s ha valakit túlságosan is sokat lop s beakarja mészárolni pár tanya bontással elmenekülhet 200 hekin akár 4-5 körre is ott meg a pár napos orikból eltudja magát látni kajával. Varik tekintetében viszont sebezhető, éppen ezért válasszon olyan célpontot akinek a szövije nem tudja őt ártani, vagy nyisson tk-t a varira s a kapu bezáródása elött 1 perccel meg lelopja a varin át a célszemélyt :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Valahogy nekem is úgy tűnik, h a topic címe: "Félelf" és nem több...
|
Quote:
|
Szokásosat lehet elmondani, ha valaki előáll egy ötlettel akkor megbontja azt a bizonyos kényes egyensúlyt a fajok között, ha a felest felturbózod akkor azt nem egy-két faj kárára teszed, pl az ember faj így is elég csenevész, ha a félelf még jobb tolis lesz akkor az emberek "végleg kihalnak"
A hullás probléma meg minden ilyen topikban felmerül, ahhoz képest hogy a hullát mindenki szidja 2 féle embertípus használja: -aki amatőr és elsőre csalogatóak a bónuszok(5.szint teli van rothadókkal) -aki x éve játszik és kihívást keres(4.topban is ott sorakoznak a hullák 200. hely körül, igaz nem sok, de van) Ha meg kidobsz egy új fajcsomagot az a hódító 7.0 és te vagy a fejlesztője nem Atiék, magyarul ahogy meg lett mondva estélytelen mindennemű fajújító próbálkozás. |
All times are GMT +1. The time now is 00:46. |