![]() |
Quote:
A hadinak mészár után? Én még nem mészároltam hadit 8-10x... Inkább pusztítás, és földfoglalás. Félelfet viszont már mészároltam 10x is.És a kis sunyi, még mindig ölt... :) Sőt a varink is tudott ütni. De ha csak szotyizol a tornyokban, ne várd hogy felmegy a morálod...:rolleyes: |
Quote:
Szólj melyik az és megoldjuk... On :D:D:D Szerintem jól van az, hogy ha valaki nem üt akkor 75-85%-on van a katmorálja; ha lusta megoldani, hogy nagyobb legyen akkor minek is. Ha nem támadsz akkor minek a morál, ha szöviben vagy és full vari vagy akkor védekezésnél hívjál íjjakat a szövitől. Védjenek meg, ha már gömbölsz nekik... |
Néhány tornyot bonts, barakk fel, veszel lót és beütöd az üres orikat.Aztán a seregcsere is megoldható :D
|
Igazán a Q-ban van ori amit ijakkal is beüthetsz, csak figyelni kell, ott vannak pl a teljes sereggel kitámadó hullák...
;) |
Verden, javasolták neked, hogy olvasd át a hasonló témákat. Ez nem egyszer került elő, elég komoly viták folytak róla, és így maradt a dolog ahogy most van. Hozzáteszem, szerencsére.
Az óriás az egyik legdurvább hadis faj. Hogy te full varisnak használod, és betonvédelem mögé dugod, az a te bajod. Másnak 1 kocsmával is sikerül magasan tartani a morált. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:37. |