![]() |
Quote:
Semmi másról nincs szó, mint fórumos sértegetésekről. Lehet, hogy különböző fórumokat olvasunk, de én nem láttam, hogy ezen kívül bármi más téma terítékre került volna. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hmm
csak annyit jegyeznék meg, hogy talán a vita a tegnapi veszekedés talán azért robbant ki mert pár ember nem birta cérnával a dolgokat és ugye történtek viszontválaszok is és ugye ez saját magát gerjeszti természetes hogy ilyenkor elszabadulnak az indulatok ha én irtam volna anno, én kitiltást is kaptam volna. Sööt talán törlést. remélem diplomatikus vagyok:)) csak azt probálom megfejteni, kifejezni hogy a kitiltás szerintem összefügg a vitával:)) |
Quote:
Ezek után miért van ekkora csodálkozás, hogy ha nem fejeztétek (?) be, akkor abból tényleges kitiltások születtek? :eek: |
nem voltam ott tegnap és még nem is olvastam de van olyan ember akit kidobnak elsőre (és most nem magamrol beszélek) 168 körökre de van olyan is akinek szinte mindent lehet és csak pár köröket kap azt is nagy sokára
|
Quote:
ha felfornak az indulatok azt hiszed 1 perc mulva lehül?? :):D Amugy matador szerintem nem piszkálodásbol irta amit irt a kitiltás előtt:)) de nem én vagyok a fönök:) innentől nem az én részem kritizálni |
All times are GMT +1. The time now is 09:06. |