![]() |
Quote:
Ezt azért én nem tudnám (most) már megcsinálni.. |
Ezt kipróbálom.
Regelj egy elfet 5/Y csoportba. Várlak 600 hektáron. Adok neked kezdő pénzt is, 200-on leszövizek veled, és átutalok karavánon egy kisebb vagyont, hogy gyorasn felgyere 600-ra, és legyen tartalékod. És ha kikapcsolod a felesemet az elfeddel, én esküszöm adok neked 4 milliárd aranyat. (Vagy 4 milliárd arany értékben rúnát... tekercset.. katonát... amit csak akarsz.) Áll az alku? Gee |
Én pedig kérek élő közvetítést róla, mert ezt én is nehezen hiszem.:)
Amennyit jelen pillanatban az elf ártani tud... a feles a szemed is kilopja, mire észbekapsz... |
Csatlakozom Cassyhoz, erősen kételkedek benne, hogy elffel akár csak a közelébe is szagolsz egy felesnek:) Mindkettő mf, hogy a körülmények a lehető legkevesebbet befolyásoljanak.
|
nem reggelek sehova
5R-4K-3G-2B-1A tengelyen bárki megtalál lehet abból fakad a félreértés, hogy nem tisztáztuk ki kezdi a háborút ha a feles varigyilokkal, akkor tisztasor, hogy az elfnek nincs esélye viszont ha az elf, s pontlista hírnév alapján kivárja, hogy a feles levigye a készüjét, akkor más a helyzet |
Quote:
Akkor se más a helyzet. A félelf fog nyerni. |
Quote:
Sajnálom hogy Merlin ilyen gyenge kifogással futamodik meg :( Pedig végignézném :D:D:D |
Quote:
mondtam hol találsz! nekem nincs bizonyítási kényszerem, én tapasztalatból beszélek nektek kell a bizonyság látogassatok meg ti, miért nekem kéne ugrálni bár lehet, hogy ti mindent tudtok én még nem, még csak 8 éve csinálom de visszakanyarodva az eredeti témához: a mérgezett tolvajnál is van rosszabb, a felfedett magatehetetlen |
Quote:
A második megállapítással egyet kell értenem.:) |
Quote:
Merlin: Esküszöm, nagyon szívesen mennék én utánad az R-be, de nem lehet, mert már van a normál játék 5. szintén országom. Ezért ajánlottam fel, hogy gyere Y-ba, és én megpumpállak lóvéval. Sőt. Megengedem, hogy te kezdj! Nehogy az legyen, hogy a feles csak azért nyer, mert kezd. Sőt. Azt is bevállalom, hogy 2x kezdj. :D |
All times are GMT +1. The time now is 07:30. |