![]() |
Quote:
|
Quote:
A Security Centerben tudsz megadni portokat a Windowsnak, amiket beenged (Exceptions, Add port...), oda is írd be ezeket, amiket be szeretnél engedni a gépre. |
ezzel a módszerrel én is tudook szervert csinálni játékokhoz?
|
Quote:
Na most itt meg kell adnom valami protokollt is(TCP, vagy UDP) és a routerrel ellentétben itt nincs "all" opció... |
Quote:
A leírásban elvileg bennevan, hogy melyiknek kell lennie, de a legbiztosabb a mindkettő, ha nem írja. |
Quote:
Nem mondom 100%-ra, mert láttam már olyan netszolgáltatót, akinél az összes ügyfél egyetlen közös ip címet használt, ott ez nem megoldható. |
Quote:
No de ezzel a tűzfalas mizériával meg is lennék, viszont még mindig nem lehet belépni az általam kreált partiba. Hozzáadtam pedig tcp és udp protokollal is az összes portot. Lehetséges, hogy esetleg a vírusírtó blokkolja? Mert mást nem nagyon tudok elképzelni. De persze az is lehet, hogy valami abszolút bagatel hiba leledzik a problémák hátterében. |
IP cím stimmel? Te vagy a 192.168.2.2?
|
Quote:
|
Akkor ha az ipcím működik, a tűzfal beengedi, a router beengedi, akkor annak mennie kéne.
Amit még kipróbálhatsz, hogy a routerben beállítasz naplózást, és megnézed, hogy továbbít-e valamit, vagy már odáig se jut el esetleg. |
All times are GMT +1. The time now is 06:07. |