![]() |
Quote:
|
Quote:
Remélem ha van tanyad nálad vmi extrát ír ki .) Mondjuk x civil+x katona + x varázsló +x tolvaj élelmezésére van elegendő gabonád.) Gondolom nálad ez van mert nálam csak x civil + x katona, szal a varázsló ebben a variációban nálad nem katona, akkor gondolom civil....:)) |
Másik kérdés súgóval kapcsolatban:
Én szerintem logikus, mások szerint nem így van. Ha üres területem van, és van rajta őrtorony, akkor a védőértékbe beleszámít a torony %-os területévédése? (mert szerintem számít) Sőt még a védelem varázslatnak is számítani kéne. |
Quote:
|
"A felépített és teljes foglalkoztatottsággal mûködõ õrtornyok az országod összterületébõl elfoglalt százalékos arány kétszeresével növelik a védõerõt, de maximum 30%-kal"
Osszteruletet ir tehat szerintem eleg nyilvanvalo...:D |
lehet ugy erted eppen epul?
Vagy ugy hogy ha mondjuk 200 hekin van 40 uresed akkor a 160 hekibol szamitja e az elfoglalt teruletet vagy a 200 bol? |
Ha épül, akkor még nincs kész, akkor nem számít. Épülő barakkban sem lakhatnak katonák még.
|
tolmácsolom, azt akarta kérdezni, hogyha nincs sereg az országban, akkor a minimális, hekiből kapott védőértékhez számít-e a toronybónusz:)
ezen vitatkoztunk nemrég;) |
mondjuk 200 hekin van 30 őrtorony....akkor 170*1.3 a védőrétéke?
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:45. |