Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Milyen büntetés jár a VIP országnak , ha nem megfelelő a hangnem- (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2385)

laci 10-12-2007 12:38

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 129058)
Anyuka szidás az tényleg csúnya dolog,de a pöcs szó is csúnya szó?
Az olyan ,mint a kuki vagy ezer példát lehetne felhozni.:)

Szerintem nem a szóval volt a gond, hanem a mondattal. Olvasd el és értelmezd.

Bogár 10-12-2007 12:38

Quote:

a kuki is csúnya szó. elég sok kukilandet töröltek a közelmúltban. :)

BeeLord 10-12-2007 12:39

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 129055)
Szerintem teljesen jogos az eset, az anyukáját senkinek sem kell belekeverni semmilyen formában! Sztem sokkal jobban bosszantja egy higgadt, kimért levél, mint egy indulatos, ha már mindenképp írni akarsz neki!
Én személy szerint azt is sajnálom, h nem törlik a vipeket ezekért, de ugye ennek nyomós oka van és meg is értem!

Nekem már az is mókásnak tűnik, hogy a vipeket másként kezelik, mint a normál országokat.:)

Quote:

Feltétlen bannoltatni akarod magad?:D

J.Ati 10-12-2007 12:40

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 129063)
Feltétlen bannoltatni akarod magad?:D

Persze!
Bannolj létszi olyan rossz vagyok!:confused:

fáy 10-12-2007 12:43

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 129055)
Szerintem teljesen jogos az eset, az anyukáját senkinek sem kell belekeverni semmilyen formában! Sztem sokkal jobban bosszantja egy higgadt, kimért levél, mint egy indulatos, ha már mindenképp írni akarsz neki!
Én személy szerint azt is sajnálom, h nem törlik a vipeket ezekért, de ugye ennek nyomós oka van és meg is értem!

Inditványozd töröljük a VIP orkat is . Én benne vagyok 3 orim van VIP es, de támogatlak .
Leszögezném , nem én iogatok leveleket , én az indokra voltam kiváncsi , miért kell tönkre tenni valakit , ill valakiket , lehet hogy velem van a baj ,vagy elfogult vagyok , de nem érzem ennyire sulyosnak a levelet , ha abbol indulok ki , hogy ennél sulyosabb bünzi , már csak a törlés.
Na jó akkor ezentul erre is figyelünk .

J.Ati 10-12-2007 12:43

Quote:

Originally Posted by laci (Post 129061)
Szerintem nem a szóval volt a gond, hanem a mondattal. Olvasd el és értelmezd.

Anno nagyon régen nekem is volt egy balhém mondjuk én supportra írtam ,mert az írásjogom vették el akkor és nem értettem vele egyet!
Részemről amit írtam nevetséges és írásjogba került,de aztán visszakaptam és azóta inkább virágnyelven írok:D

J.Ati 10-12-2007 12:45

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 129062)
a kuki is csúnya szó. elég sok kukilandet töröltek a közelmúltban. :)

Ő műsorvezető a rádió 1-en!
Akkor most őt is törölni kéne:rolleyes::D:D

BeeLord 10-12-2007 12:47

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 129064)
Persze!
Bannolj létszi olyan rossz vagyok!:confused:

Csak viccnek szántam, de abba is hagyom, mert ez megint csak off.

Szóval a lényeg, hogy a VIP szvsz a helytartót, a bónusz napi kétszeri jóváírását és a külön pontlistát, illetve a pontlista kibővítését adja. Nem automatikus védelmet bizonyos szabálysértések ellen.

Attól, hogy küldtem egy sms-t, még ugyanúgy sértegetek mást adott esetben, mintha normál országom lenne. Nem értem, miért enyhébb a büntetés a VIP országok esetében. Persze ez nem tartozik szorosan a címben és kezdő hsz-ben megadott témához, de közvetetten mégiscsak ezzel van kapcsolatban.

Fefe013 10-12-2007 12:48

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129065)
Inditványozd töröljük a VIP orkat is . Én benne vagyok 3 orim van VIP es, de támogatlak .
Leszögezném , nem én iogatok leveleket , én az indokra voltam kiváncsi , miért kell tönkre tenni valakit , ill valakiket , lehet hogy velem van a baj ,vagy elfogult vagyok , de nem érzem ennyire sulyosnak a levelet , ha abbol indulok ki , hogy ennél sulyosabb bünzi , már csak a törlés.
Na jó akkor ezentul erre is figyelünk .

Nekem is vip orijaim vannak / ha épp nem vagyok anyagi csődben:D, ami sajnos nem ritka/, de még másfél év alatt, soha semmilyen formában nem kaptam büntetést, pedig már nem egyszer bosszantottak fel nem kicsit!
Annak, h a vip orikkal ez a kivétel van annak gondolom az az oka, h a hódítót is fenn kell tartani vmiből, és ha nagyon elszalad velük a ló akkor ők is törölve vannak, ugyhogy ilyen indítványnak nem látom értelmét:(

J.Ati 10-12-2007 12:50

Szerintem azért van a vipesekkel különbség,mert ők fizetnek és aki fizet azt nem távolítják el és ez érthető:)

All times are GMT +1. The time now is 01:48.