![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Bannolj létszi olyan rossz vagyok!:confused: |
Quote:
Leszögezném , nem én iogatok leveleket , én az indokra voltam kiváncsi , miért kell tönkre tenni valakit , ill valakiket , lehet hogy velem van a baj ,vagy elfogult vagyok , de nem érzem ennyire sulyosnak a levelet , ha abbol indulok ki , hogy ennél sulyosabb bünzi , már csak a törlés. Na jó akkor ezentul erre is figyelünk . |
Quote:
Részemről amit írtam nevetséges és írásjogba került,de aztán visszakaptam és azóta inkább virágnyelven írok:D |
Quote:
Akkor most őt is törölni kéne:rolleyes::D:D |
Quote:
Szóval a lényeg, hogy a VIP szvsz a helytartót, a bónusz napi kétszeri jóváírását és a külön pontlistát, illetve a pontlista kibővítését adja. Nem automatikus védelmet bizonyos szabálysértések ellen. Attól, hogy küldtem egy sms-t, még ugyanúgy sértegetek mást adott esetben, mintha normál országom lenne. Nem értem, miért enyhébb a büntetés a VIP országok esetében. Persze ez nem tartozik szorosan a címben és kezdő hsz-ben megadott témához, de közvetetten mégiscsak ezzel van kapcsolatban. |
Quote:
Annak, h a vip orikkal ez a kivétel van annak gondolom az az oka, h a hódítót is fenn kell tartani vmiből, és ha nagyon elszalad velük a ló akkor ők is törölve vannak, ugyhogy ilyen indítványnak nem látom értelmét:( |
Szerintem azért van a vipesekkel különbség,mert ők fizetnek és aki fizet azt nem távolítják el és ez érthető:)
|
All times are GMT +1. The time now is 01:48. |