Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   vip átutalással (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=238)

Josh 02-20-2006 11:04

üdv!

az átutalásosdi nekem se megy, pedig már többször próbáltam :(
valaki írja le lépésről lépésre lécci mit hova kell(ene) írni. tudom, kicsit dedós módszernek tűnik, de ha csak így megy :D belphegore@freemail.hu
előre is köszi

Josh

Ati 02-20-2006 11:10

Quote:

Originally Posted by Josh
üdv!

az átutalásosdi nekem se megy, pedig már többször próbáltam :(
valaki írja le lépésről lépésre lécci mit hova kell(ene) írni. tudom, kicsit dedós módszernek tűnik, de ha csak így megy :D belphegore@freemail.hu
előre is köszi

Josh

Leírod a bankszámlaszámot a súgóból. Elmész a bankba, és megmondod, hogy oda szeretnél utalni, a többiben segítenek.

director 02-20-2006 11:33

Quote:

Originally Posted by Ati
Mint említettem (már sokszor...) A Queosiában nem fogadunk el átutalást. Ahogyan ez a súgóban le is van írva....

No comment.

kártyás fizetés = átutalás, höhö:) szerintem teljesen feleslegesen magyarázol:)

Ati 02-20-2006 11:43

Quote:

Originally Posted by director
kártyás fizetés = átutalás, höhö:) szerintem teljesen feleslegesen magyarázol:)

A kártyás fizetésnek semmi köze nincs az átutaláshoz. Ez két teljesen különböző dolog.

director 02-20-2006 11:45

Quote:

Originally Posted by Ati
A kártyás fizetésnek semmi köze nincs az átutaláshoz. Ez két teljesen különböző dolog.

:) elnézést ha nem elég érthetően voltam ironikus:)

dust 02-21-2006 12:30

Quote:

Originally Posted by Senki
spec arra gondol Rohamkukac (Ránti :p) hogy banki átutalás kártyáról, abból is az angol hódos worldpayes..... onnét tudom hogy nekem se sikerült megfejteni számára a rejtélyt :rolleyes:

Na, én is próbálkoztam, és a VISA ELECTRON-nal nem megy a dolog, meg még egy párral..
pl minden junior kártya is electron. egyikkel sem megy.

Ati 02-21-2006 12:49

Átutalással nem lehet a Queosiában VIP tagságot váltani!!!

Josh 02-21-2006 15:58

Quote:

Originally Posted by Ati
Átutalással nem lehet a Queosiában VIP tagságot váltani!!!

ezt értem, de én speciel a hódítóról írtam, kicsit fentebb, és és nem átutalni szeretnék, hanem bankkártyás fizetést, ami elvileg folyamatos, csak nem tudom hogyan kell(ene) regisztrálni... nekem is junior kártyám van

wand 02-21-2006 20:19

Quote:

Originally Posted by dust
Na, én is próbálkoztam, és a VISA ELECTRON-nal nem megy a dolog, meg még egy párral..
pl minden junior kártya is electron. egyikkel sem megy.

vannak kártyák amikkel nem lehet interneten vásárolni semmit. ezekkel értelemszerűen vippet sem lehet fizetni.
ez az adott banktól függ, hogy azzal a tipusú kártyával engedélyezi e a netes vásárlásokat.

director 02-22-2006 15:58

Quote:

Originally Posted by Josh
ezt értem, de én speciel a hódítóról írtam, kicsit fentebb, és és nem átutalni szeretnék, hanem bankkártyás fizetést, ami elvileg folyamatos, csak nem tudom hogyan kell(ene) regisztrálni... nekem is junior kártyám van

ha a meg nem nevezendő O-betűs bank junior kártyáiról van szó, akkor azokkal nincs is lehetőséged neten fizetni.. ajánlatos vmi standard dombornyomott kártya beszerzése, azokkal kb mindent lehet.. :)

All times are GMT +1. The time now is 17:18.