![]() |
Kérdésem az volna hogy az azonositás csak a hoditóra vonatkozik,vagy a más nyelvü játékban is most van?
|
Quote:
|
Köszi a gyors választ.Csak meglepödtem hogy csak a hodos orik kódjai érkeztek.Lenne még egy kérdésem .Mikor kezdödik meg a többi azonositása?
|
Quote:
|
Ok megértettem és köszi a gyors reagálást.öszintén nem is gondoltam hogy ilyen gyorsan választ is kapok.
nem vagy véletlenül tagja a gyorsreagálásu erök legaktivabb tagja(nem igényel választ) |
Én külön mail címen tartom az orijaimat és külön az egyéb magán leveleket így soha nem érhet meglepi,mert a hódos mailomat nem adom meg senkinek:)
|
Quote:
|
Ezt most azért írom ide, mert az azonosítás után vettem észre... (Fogalmam nincs, van-e összefüggés.)
Van egy olyan országom, ahol kevesebb gabonát termelek, mint fogyasztok. Ezen felül 0 raktáram van. Elméletileg éheznie kéne a népemnek, és körönként elmenni pár embernek. (Nem túl nagy a hiány, elég kevés, de attól még hiány.) De nem éheznek, és nem mennek el. Ez mitől lehet? (Na nem mintha zavarna...:D:D:D:D) |
A beérkező és elmenő emberek száma kb egyenlő, ezért jönnek is be, meg mennek is el, de erről nincs külön esemény, hiszen akkor ezzel lennél csak tele. :)
|
Oks, de eddig volt, hogy "Embereid éheznek, 2 ember másik vidékre költözött." Vagy valami ilyesmi. A 2 se egy nagy szám. :D
Viszont akkor örülök neki, hogy az úgy van, amit mondtál. :) Köszi az infót! |
All times are GMT +1. The time now is 06:48. |