Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Tolvajok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2351)

Pax Hungaricum 10-02-2007 08:06

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 127480)
Vagy keressen egy jofej szovit, aki segit neki :)

Én simán ajánlanálak Téged :D Te jó fej vagy, és segítőkész :D

Dr Rozi rendel 10-02-2007 08:15

Én is törppel indultam anno:)
Sztem végig lehet menni az 5.szinten törppel, csak olvasgasson súgót, és böngéssze a fórumot! :);)

törpe78 10-02-2007 13:57

Azt hittem a tolvajlás ebbe a topic-ba tartozik!

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 127474)
OFF

kedves timi. mi koze van mindennek a topikhoz?
amugy a fosztas 1 teljesen normalis dolog a hoditoban, a jatek resze. ha meg csak ennyi sereged van ne is csodalkozz. a sereg nagysaga akkor jo (altalaban) ha tobbezres nagysagrendu. a 7 varid az nem keves hanem 1szeruen megmosolyogtato. kepezzel nehany 1-2 ezret es akkor mar jobb leszel. a 130 vedo is keveske. epits kb. 20 tornyot es kepezzel ugy 1000 ijaszt.

de meg1szer ez a topik a lopkodasrol szol, es semmi koze a problemadhoz. ott kerdezz ahova valo. ez csak 1 szolid jotanacs volt. ettol fuggetlenul a strategiaval remelem segitettem 1 kicsit, legalabb az aranyokkal.

ON

Szia!
Azt hittem itt segítséget lehet kérni tolvajlással kapcsolatban, s hogy akik már "öreg rókák" itt, esetleg szívesen osztják meg tudományukat a kis kezdőkkel. . .;)
De lehet hogy tévedtem. ..:eek:

Gondolom egyszer mindenki volt kezdő, s nem rendelkezett pár ezer tolvajjal, varázslóval, íjjásszal, sőt hasznos ismeretekkel sem. Mindenki a maga bőrén tanul, de lehet, hogy valaki már az elején profin csinálja. Én játszani szeretnék, elég csacsin álltam neki (nem olvastam teljesen végig a súgót, s a sok támadásra sem voltam felkészülve), de feleszméltem :D hála neked. Valahogy majdcsak kimászok ebből a kátyúból (mert azért vannak itt segítőkészebb játékosok is és köszönöm nekik), max. csinálok egy új országot ha ezt töröltem. Mindegy majd lesz valahogy és én sem leszek mindíg kezdő;):p, én sem fogok mindíg hülyeségeket csinálni és óvatlanul kérdezgetni a fórumon. . .

Mindenkitől elnézést, ha nem volt idevaló a kérdésem, nem teszem többet ígérem, mert csak letámadás a vége. . .:)

sziasztok: Timi :)

Stev 10-04-2007 00:30

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 127480)
Jaj, kezdokent inkabb ne ajanld neki a torpet. Ajanlom hogy csinaljon uj orit, pl oriast, es olvasgassa at a forumot es nezegessen eplistakat es oriterveket :) Vagy keressen egy jofej szovit, aki segit neki :)

Nem ajánlottam neki a törpét, bár az 5ös szintet szerintem is gond nélkül végig lehet csinálni vele, nekem is harcos törpi volt az első orim. Én csak a meglévő törpe orihoz ajánlottam egy olyan témát, amelyik több segítséget nyújthat neki az induláshoz, mert nekem sem szokásom orit törölni az első nehézségnél; ami nem öl meg, attól erősebb leszek címszóval.

Smooth Scroller 10-04-2007 04:57

Quote:

Originally Posted by törpe78 (Post 127536)
Szia!
Azt hittem itt segítséget lehet kérni tolvajlással kapcsolatban, s hogy akik már "öreg rókák" itt, esetleg szívesen osztják meg tudományukat a kis kezdőkkel. . .;)
De lehet hogy tévedtem. ..:eek:

Gondolom egyszer mindenki volt kezdő, s nem rendelkezett pár ezer tolvajjal, varázslóval, íjjásszal, sőt hasznos ismeretekkel sem. Mindenki a maga bőrén tanul, de lehet, hogy valaki már az elején profin csinálja. Én játszani szeretnék, elég csacsin álltam neki (nem olvastam teljesen végig a súgót, s a sok támadásra sem voltam felkészülve), de feleszméltem :D hála neked. Valahogy majdcsak kimászok ebből a kátyúból (mert azért vannak itt segítőkészebb játékosok is és köszönöm nekik), max. csinálok egy új országot ha ezt töröltem. Mindegy majd lesz valahogy és én sem leszek mindíg kezdő;):p, én sem fogok mindíg hülyeségeket csinálni és óvatlanul kérdezgetni a fórumon. . .

Mindenkitől elnézést, ha nem volt idevaló a kérdésem, nem teszem többet ígérem, mert csak letámadás a vége. . .:)

sziasztok: Timi :)

de te fosztasrol beszeltel es nem lopasrol. ugyhogy az en reagalasom a katonai FOSZTASrol szolt. kicsit felrevezettel. :confused:

Quote:

Originally Posted by törpe78 (Post 127473)
...Bekapcsolom a gépet és mit látok??? TELJESEN KIFOSZTOTTAK!...

törpe78 10-05-2007 20:20

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 127875)
de te fosztasrol beszeltel es nem lopasrol. ugyhogy az en reagalasom a katonai FOSZTASrol szolt. kicsit felrevezettel. :confused:

Igazad van! Rosszul írtam!

Teljesen kiraboltak!!! De már haladok :p, fejlesztem a tolvaj bandát, no meg a varázslók létszámát. Azóta nem is raboltak ki :D.
Üdv. Timi

gigi 10-10-2007 09:03

Hellóka!
Köszi a segítséget mindenkinek!!!:)Most kicsit átszervezem a dolgaimat a tanácsaitok alapján.Remélem segít!!!Mégegyszer kösz!!:p

All times are GMT +1. The time now is 01:29.