Azt hittem a tolvajlás ebbe a topic-ba tartozik!
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
(Post 127474)
OFF
kedves timi. mi koze van mindennek a topikhoz?
amugy a fosztas 1 teljesen normalis dolog a hoditoban, a jatek resze. ha meg csak ennyi sereged van ne is csodalkozz. a sereg nagysaga akkor jo (altalaban) ha tobbezres nagysagrendu. a 7 varid az nem keves hanem 1szeruen megmosolyogtato. kepezzel nehany 1-2 ezret es akkor mar jobb leszel. a 130 vedo is keveske. epits kb. 20 tornyot es kepezzel ugy 1000 ijaszt.
de meg1szer ez a topik a lopkodasrol szol, es semmi koze a problemadhoz. ott kerdezz ahova valo. ez csak 1 szolid jotanacs volt. ettol fuggetlenul a strategiaval remelem segitettem 1 kicsit, legalabb az aranyokkal.
ON
|
Szia!
Azt hittem itt segítséget lehet kérni tolvajlással kapcsolatban, s hogy akik már "öreg rókák" itt, esetleg szívesen osztják meg tudományukat a kis kezdőkkel. . .;)
De lehet hogy tévedtem. ..:eek:
Gondolom egyszer mindenki volt kezdő, s nem rendelkezett pár ezer tolvajjal, varázslóval, íjjásszal, sőt hasznos ismeretekkel sem. Mindenki a maga bőrén tanul, de lehet, hogy valaki már az elején profin csinálja. Én játszani szeretnék, elég csacsin álltam neki (nem olvastam teljesen végig a súgót, s a sok támadásra sem voltam felkészülve), de feleszméltem :D hála neked. Valahogy majdcsak kimászok ebből a kátyúból (mert azért vannak itt segítőkészebb játékosok is és köszönöm nekik), max. csinálok egy új országot ha ezt töröltem. Mindegy majd lesz valahogy és én sem leszek mindíg kezdő;):p, én sem fogok mindíg hülyeségeket csinálni és óvatlanul kérdezgetni a fórumon. . .
Mindenkitől elnézést, ha nem volt idevaló a kérdésem, nem teszem többet ígérem, mert csak letámadás a vége. . .:)
sziasztok: Timi :)
|