Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Működik a JSZK? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2339)

Cassandra 09-22-2007 07:37

Quote:

Originally Posted by laci (Post 125854)
Viszont ha a belső fórumra hülye módon bemásolt káromkodós-fenyegető üzenetet ti írtátok, akkor nektek is vaskos piros lesz, kedves Szajonara...

Nem, mert ha az illető nem buhergált bele, akkor az a beirás szövifórumon született nem priviben.;)

Privinél így néznek ki a feladó adatai és ez fölül van:
********* (#******) - 2007-09-21 18:58:24

Szövifórumnál pedig így és alul van:
********* (#******), 2007-09-22 08:25:57

Abban az üziben az utóbbi formátum volt.;)

Nem tartóm szépnek ezt a stílust, de meg tudom érteni, ha tényleg róla van szó.:)

Kubbi 09-22-2007 07:41

Én mindig hosszasan ebeszélgetek, az új tagokkal. Néha a játékról, majd egyéb dolgokról. És ha debil módon válaszol, vagy bármi furi van benne, akkor keresünk mást.
Így el lehet kerülni a hasonló szövit. :)

Deni 09-22-2007 07:42

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 125860)
Én mindig hosszasan ebeszélgetek, az új tagokkal. Néha a játékról, majd egyéb dolgokról. És ha debil módon válaszol, vagy bármi furi van benne, akkor keresünk mást.
Így el lehet kerülni a hasonló szövit. :)

Ne hidd.. sokszor értelmesnek tűnő ember is kifordul magából.. vagy éppen hogy kimutatja a foga fehérjét.. én ezért vagyok mindig csak olyanokkal szöviben, akiket ismerek..

Fefe013 09-22-2007 07:57

El kellett számolnom 10-ig, h szalonképesen tudjak hozzászólni, nem velem csinálták, de nekem is ökölbe szorul ilyenkor a kezem, remélem a support minél előbb rendezi ezt a dolgot és megszabadulunk ezektől az elemektől végleg!:mad::mad:
Ilyenkor azért sajnálom, h 4/N-ben nincs orim:(

Dragi 09-22-2007 08:06

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 125862)
Ilyenkor azért sajnálom, h 4/N-ben nincs orim:(

Sose tedd :p:p:p

amúgy sajnos az Nnem egy nagy csoport hogy válogatni lehessen a szövisek közül amíg ott voltam kb. 3* láttam dipóba hirdetést abból 2* mindig ugyanaz az emberke hirdetett :p így hát sajnos nem nagy a választék

Pax Hungaricum 09-22-2007 08:21

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 125825)
Ezt sztem nem fogja szónélkül hagyni a support.
Dde amúgy amit ajánlani tudok,hogy rakjatok ki piacra mindent.és utolsó körben, mielött bomlik a szövi vegyétek vissza körváltás elött és hivjatok el tőle mindent:D
(jah és JKSZ és nem JSZK:D)

Mi a bajod a Játékos Szívügyi Követséggel? :(

:D:D:D:D:D:D:D

Fefe013 09-22-2007 08:41

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 125863)
Sose tedd :p:p

Csak most szeretnék ott lenni, míg a support döntésére várunk;):D:D

Pax Hungaricum 09-22-2007 09:12

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 125866)
Csak most szeretnék ott lenni, míg a support döntésére várunk;):D:D

Minek. ha tényleg bűnösök, (a leírtak alapján annak tűnnek) akkor úgy is megkapjuk őket nemsokára odalent. Nem kell ahhoz 4/N-ben lenni, hogy lásd őket piros-kék szövegkörnyezetben. :D

Egyébként a témához annyit szeretnék hozzáfűzni még, hogy sajnos ilyesmik előfordulnak, és nem is olyan ritkán.
Csak sokan nem jelentik fel, mert nem is tudják mi ez. Pl egy két kezdőtől hallottam már panaszt "rosszalkodó" szövetségesekre...
Lehet ezt kicsiben is csinálni, meg nagyban is. Sajnos ilyen játékosok mindig vannak :(

Valezius 09-22-2007 09:42

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 125861)
Ne hidd.. sokszor értelmesnek tűnő ember is kifordul magából.. vagy éppen hogy kimutatja a foga fehérjét.. én ezért vagyok mindig csak olyanokkal szöviben, akiket ismerek..

Az elején is ismerted a szövijeidet? :rolleyes:

Deni 09-22-2007 09:44

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 125878)
Az elején is ismerted a szövijeidet? :rolleyes:

Természetesen nem.. de meg is szívtam nem egyszer.. idő kellett mire kialakult a mostani társaságom.. de most már új emberrel nem játszanék szívesen.. :rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 10:11.