![]() |
Quote:
Privinél így néznek ki a feladó adatai és ez fölül van: ********* (#******) - 2007-09-21 18:58:24 Szövifórumnál pedig így és alul van: ********* (#******), 2007-09-22 08:25:57 Abban az üziben az utóbbi formátum volt.;) Nem tartóm szépnek ezt a stílust, de meg tudom érteni, ha tényleg róla van szó.:) |
Én mindig hosszasan ebeszélgetek, az új tagokkal. Néha a játékról, majd egyéb dolgokról. És ha debil módon válaszol, vagy bármi furi van benne, akkor keresünk mást.
Így el lehet kerülni a hasonló szövit. :) |
Quote:
|
El kellett számolnom 10-ig, h szalonképesen tudjak hozzászólni, nem velem csinálták, de nekem is ökölbe szorul ilyenkor a kezem, remélem a support minél előbb rendezi ezt a dolgot és megszabadulunk ezektől az elemektől végleg!:mad::mad:
Ilyenkor azért sajnálom, h 4/N-ben nincs orim:( |
Quote:
amúgy sajnos az Nnem egy nagy csoport hogy válogatni lehessen a szövisek közül amíg ott voltam kb. 3* láttam dipóba hirdetést abból 2* mindig ugyanaz az emberke hirdetett :p így hát sajnos nem nagy a választék |
Quote:
:D:D:D:D:D:D:D |
Quote:
Csak most szeretnék ott lenni, míg a support döntésére várunk;):D:D |
Quote:
Egyébként a témához annyit szeretnék hozzáfűzni még, hogy sajnos ilyesmik előfordulnak, és nem is olyan ritkán. Csak sokan nem jelentik fel, mert nem is tudják mi ez. Pl egy két kezdőtől hallottam már panaszt "rosszalkodó" szövetségesekre... Lehet ezt kicsiben is csinálni, meg nagyban is. Sajnos ilyen játékosok mindig vannak :( |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:11. |